musiikkiala.fi

Musiikki koskettaa, liikuttaa ja vaikuttaa meihin kaikkiin. Mutta mikä on musiikin todellinen arvo yhteiskunnallemme ja hyvinvoinnillemme?

Tähän ei löytynyt kootusti mistään järin selkeää vastausta ennen musiikkiala.fi -sivuston syntyä. Musiikilla on todella merkitystä ja nyt meillä on vihdoin tapa osoittaa ja näyttää se aivan kaikille!

Veikkaus

Veikkauksen yksi tärkeimmistä tavoitteista on pitää pelaaminen ilon puolella.

Helsingin ja Tampereen kasinot kaipasivat tätä tavoitetta tukevat verkkosivustot ja valikoiduimme julkisen kilpailutuksen kautta kumppaniksi uudistukseen.

Projekti osoittautui teknisesti erittäin haastavaksi ja mielenkiintoiseksi. Miten meillä meni? Katso yhteistyön tulokset tältä sivulta!

Viherviisikko

Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan toimijoita pääkaupunkiseudulla. Yritys tarjoaa erilaisia viherratkaisuja yritysten ja toimistojen sekä taloyhtiöiden pihoihin ja sisätiloihin.

Boco IP

Boco IP on on aineettoman omaisuuden hallintaan erikoistunut patenttitoimisto. Yritys tarjoaa b2b-asiantuntijapalveluita aina yksittäisten tavaramerkkien rekisteröimisestä laajojen IPR-salkkujen hallintaan sekä IPR-strategioiden laatimiseen saakka.

Suomen markkinassa yritys on merkittävä peluri ja on yksi alansa suurimmista toimijoista tällä hetkellä.

Polkumme yhdistyivät, kun Bocon tiimi oli tunnistanut selkeän tarpeen verkkosivustonsa uudistamiselle ja myynnin kehittämiselle.

Torpanpiha

Kasvualustan – eli mullan – myyntiin erikoistunut Torpanpiha halusi kasvattaa kuluttajaliiketoimintaa merkittävästi sekä siirtää myynnin täyspainoisesti verkon puolelle. Ratkoimme haasteen asiakkaan kanssa luomalla Torpanpihalle uuden näyttävän brändi-ilmeen, asiakkaan ostopäätöstä helpottavat verkkosivut sekä -kaupan ja toteutimme sisältövetoisen digimarkkinointikampanjan.

Miten meillä meni? Katso vakuuttavat tulokset ja yhteistyön yksityiskohdat tältä sivulta!

Näytä