Rekry

Avoimet työpaikat

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä. Jos olet kuitenkin kiinnostunut työskentelemään meillä, laita ihmeessä rohkeasti avoin hakemus osoitteeseen info@sininenharka.fi, niin katsotaan mitä keksitään.

Tule töihin kasvavaan mainostoimistoon

Mainostoimisto Sininen Härkä on digitoimisto, joka on erikoistunut digimarkkinointiin, verkkosivujen ja verkkokauppojen toteutuksiin sekä graafisiin töihin.

Haluamme, että Sinisen Härän tiimi koostuu ennen kaikkea hyvistä tyypeistä, jotka ovat motivoituneita ja intohimoisia oman työnsä suhteen – ammattitaitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä unohtamatta. Meillä panostetaan jatkuvasti siihen, että kaikki työntekijät viihtyvät töissä ja tavoitteena onkin, että kaikilla on oikeasti kiva saapua töihin. Joustavat työajat ja etätyö ovat osa yrityskulttuuriamme ja haluamme tehdä asioiden järjestämisestä vaivatonta.

Oletko sinä seuraava huipputyyppi härkätiimiimme? Osaavia tekijöitä tarvitaan aina, joten vaikka meillä ei olisi vapaata paikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen info@sininenharka.fi. Käy ehdottomasti lukemassa lisää myös Sinisestä Härästä. Sivulta löytyy lisää myös aiheesta Sininen Härkä työnantajana.

Miksi Sininen Härkä?

 • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät kokonaisvaltaisen digimarkkinoinnin parissa
 • Mahdollisuus muokata omaa työnkuvaa oman osaamisen mukaan
 • Pieni ja ammattitaitoinen tehotiimi ja parhaat työkaverit – meillä on töissä sinun lisäksesi nuoria ja rentoja tyyppejä
 • Mahdollisuus oikeasti kehittää asiakasyritysten liiketoimintaa
 • Asiakaslähtöinen työtapa – meillä saat tehdä töitä suoraan asiakkaan kanssa
 • Työntekijämme saavat oman äänensä kuulumaan – matala hierarkia
 • Työntekijöillä mahdollisuus käyttää laajasti omaa luovuutta
 • Meillä pääset jatkuvasti kehittämään itseäsi – kuukausittainen itseopiskeluaika työajalla
 • Tyylikkäät ja viihtyisät toimitilat Helsingin Vallilassa
 • Liikunta- ja kulttuuriedut kuukausittain
 • Satunnaiset yhteiset aamupalat, toimistoherkut ja tietty perjantaibisset (tai limut)

HÄRKÄVINKKI

Hae avointa paikkaa heti! Täytämme kaikki paikat sopivan henkilön löydyttyä.

Tulevat työkaverisi kertovat

"Ehdottomasti kiinnostavinta Sinisellä Härällä on monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät asiakkuudet – kahta samanlaista työviikkoa meillä harvemmin näkee. Huikean joukkuehengen ansiosta jokaiselle tiimin jäsenelle on tarjolla vastuuta, haasteita ja työtehtäviä oman osaamisensa ja kunnianhimonsa mukaan. Viihtymistä ei myöskään yhtään haittaa se, että työvälineet ja -ympäristö on enemmän kuin kunnossa, työkaverit kaupungin parhaat ja toimiston subsoccer-mestaruutta pääsee ratkomaan aina kun on tarvetta luovalle tauolle."
Atte
Art Director
"Sinisen Härän verkkosivutiimissä on erilaisia osaajia ja projekteja, joissa kaikki pääsevät näyttämään vahvuutensa. Työskentely on sopivasti rentoa, ja se tapahtuu missä itselle parhaiten sopii. Toimistolla lentää hyvä huuli (ja joskus Nerf-ammukset), omaa rauhaakin saa. Etätöissäkin tuntee olevansa vahvasti tiimissä. Projektit ovat sopivan haastavia, pääsääntöisesti mielenkiintoisia ja mukavan mittaisia. Luovuutta pääsee käyttämään. Työhyvinvointi näkyy ja tuntuu konkreettisesti – hurraa hierontaetu! Parasta Sinisellä Härällä onkin koko paketti – koska työ ei ole pelkät työkaverit, työtehtävät tai viikkopalaverit. Se on myös sitä, kun kokee itsensä arvostetuksi. Ja sitä kun saa oppia uutta, siihen on varattu jopa aikaa kaikille - whaaat! Sinisellä Härällä löytyi uusi liekki uralle."
Sami
WordPress Developer
"Sininen Härkä työpaikkana tarjoaa monia mahdollisuuksia, on erilaisia asiakkuuksia, uusia oppeja, yhdessä tekemistä ja mikä tärkeintä: meidän porukka! Härällä olen saanut kasvaa ja kehittyä ammattilaisena omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Ja työkavereilta saa aina kysyä neuvoa, jos meinaa mennä sormi suuhun! Sopivasti haasteita, hyötyjä ja hurvittelua – sellaisena koen Sinisen Härän työpaikkana."
Janni
Marketing & HR Manager

Meidän kanssa työskentelisit