Rekry

Me, Sininen Härkä, olemme digimarkkinointiin, verkkosivuihin ja verkkokauppoihin sekä visuaaliseen suunnitteluun erikoistunut digimarkkinointitoimisto. Autamme asiakkaitamme löytymään verkosta, myymään enemmän ja kehittymään oikean tiedon ja datan avulla.

Sininen härkä työpaikkana

Miksi sinun pitäisi tulla meille?

Meillä työskentely on joustavaa ja sopivan itsenäistä. Usein hauskaakin. Tulet osaksi kivojen, rentojen ja taitavien työkaverien joukkoa. Pienessä porukassa pystyt vaikuttamaan moneen aina työtavoista ja uusista asiakkuuksista pikkujoulujen ohjelmaan.

Pääset tekemään töitä suoraan asiakkaiden kanssa, muokkaamaan työnkuvaasi osaamisesi mukaiseksi ja opettelemaan uusia osa-alueita ja työkaluja – jos haluat. Saat käyttää työaikaa ammattitaitosi kehittämiseen kuukausittain.

Voit hyödyntää liukuvia työaikoja ja klikkailla hiirtä sieltä, mistä haluat. Toimistomme Helsingin Vallilassa on sekin kiva ja viihtyisä: täällä sinua odottavat muun muassa pöytätennis, toimistoherkut sekä satunnaiset yhteiset aamupalat ja perjantaibisset (tai limut). Rakennuksesta löytyy sauna ja kuntosalikin. Ai niin, lisäksi meillä nautitaan tavallista paremmista liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointieduista.

Hae jo!

P.S. Tutustu lisää Siniseen Härkään täällä.

Tekijöiden kokemuksia

Tällaista on tehdä töitä Härällä:

Ehdottomasti kiinnostavinta Sinisellä Härällä on monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät asiakkuudet – kahta samanlaista työviikkoa meillä harvemmin näkee. Huikean joukkuehengen ansiosta jokaiselle tiimin jäsenelle on tarjolla vastuuta, haasteita ja työtehtäviä oman osaamisensa ja kunnianhimonsa mukaan. Viihtymistä ei myöskään yhtään haittaa se, että työvälineet ja -ympäristö ovat enemmän kuin kunnossa, työkaverit kaupungin parhaat ja toimiston subsoccer-mestaruutta pääsee ratkomaan aina kun on tarvetta luovalle tauolle.

Atte, Art Director

Sinisen Härän verkkosivutiimissä on erilaisia osaajia ja projekteja, joissa kaikki pääsevät näyttämään vahvuutensa. Työskentely on sopivasti rentoa, ja se tapahtuu missä itselle parhaiten sopii. Luovuutta pääsee käyttämään. Työhyvinvointi näkyy ja tuntuu konkreettisesti – hurraa hierontaetu! Parasta Sinisellä Härällä onkin koko paketti – koska työ ei ole pelkät työkaverit, työtehtävät tai viikkopalaverit. Se on myös sitä, kun kokee itsensä arvostetuksi. Ja sitä kun saa oppia uutta, siihen on varattu jopa aikaa kaikille – whaaat! Sinisellä Härällä löytyi uusi liekki uralle.

Sami, Lead Developer

Sininen Härkä työpaikkana tarjoaa monia mahdollisuuksia. On erilaisia asiakkuuksia, uusia oppeja, yhdessä tekemistä ja mikä tärkeintä: meidän porukka! Härällä olen saanut kasvaa ja kehittyä ammattilaisena omien kiinnostuksen kohteideni mukaan. Ja työkavereilta saa aina kysyä neuvoa, jos meinaa mennä sormi suuhun! Sopivasti haasteita, hyötyjä ja hurvittelua – sellaisena koen Sinisen Härän työpaikkana.

Janni, Marketing & HR Manager

Muun muassa näiden kanssa työskentelemme: