Rekry

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Jos koet kuitenkin olevasi just se oikea tyyppi meille, niin lähetä ihmeessä avoin hakemus sähköpostilla osoitteeseen info@sininenharka.fi ja kerro mitä toisit meidän tiimiin. Ei sitä ikinä tiedä, mitä voi tapahtua. :)

Tule töihin kasvavaan mainostoimistoon

Mainostoimisto Sininen Härkä on nykyaikainen digitoimisto, joka on erikoistunut digimarkkinointiin, verkkosivujen ja verkkokauppojen toteutuksiin sekä graafisiin töihin. Laajasta palveluntarjonnastamme löydät kuitenkin myös paljon muita alan palveluita.

Haluamme, että Sinisen Härän tiimi koostuu ennen kaikkea hyvistä tyypeistä, jotka ovat motivoituneita ja intohimoisia oman työnsä suhteen – ammattitaitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä unohtamatta. Me ei haluta ketään, joka on “vaan töissä täällä”. Meillä panostetaan jatkuvasti siihen, että kaikki työntekijät oikeasti viihtyvät töissä ja tavoitteena onkin, että kaikilla on oikeasti kiva tulla töihin. Joustavat työajat, etätyöpäivät ja muut etuudet ovat osa yrityskulttuuriamme ja haluamme tehdä asioiden järjestämisestä vaivatonta. Jos tilanne iskee ja kissa, koira tai lapsi pitää viedä lääkäriin, on itsestäänselvyys, että asia hoituu ongelmitta. Tärkeintä on, että työt tulee hoidettua, luottamus säilyy, joustavuutta on molempiin suuntiin, niin vastuuta voidaan antaa huoletta.

Oletko sinä seuraava huipputyyppi nuorekkaaseen tiimiimme? Osaavia tekijöitä tarvitaan aina, joten vaikka meillä ei olisi vapaata paikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen info@sininenharka.fi. Käy ehdottomasti lukemassa lisää myös Sinisestä Härästä. Sivulta löytyy lisää myös aiheesta Sininen Härkä työnantajana.

Miksi Sininen Härkä?

 • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät kokonaisvaltaisen digimarkkinoinnin parissa
 • Mahdollisuus muokata omaa työnkuvaa oman osaamisen mukaan
 • Pieni ja ammattitaitoinen tehotiimi ja parhaat työkaverit – meillä on töissä sinun lisäksesi nuoria ja rentoja tyyppejä
 • Mahdollisuus oikeasti kehittää asiakasyritysten liiketoimintaa
 • Maksamme sinulle osaamistasi vastaavan kiinteän kuukausipalkan – tää on parempi kuin ”kilpailukykyinen pohjapalkka”
 • Joustavat työajat, mahdollisuus ajoittaiseen etätyöskentelyyn sekä mahdollisuus työtäsi parhaiten tukevaan työtapaan
 • Asiakaslähtöinen työtapa – meillä saat tehdä töitä suoraan asiakkaan kanssa
 • Työntekijämme saavat oman äänensä oikeasti kuulumaan – matala hierarkia
 • Työntekijöillä mahdollisuus käyttää laajasti omaa luovuutta – ei haluta rajata ideoiden toteutusta liikaa
 • Mahdollisuuden kokeilla uusia asioita tulosten kehittämiseksi
 • Meillä pääset jatkuvasti kehittämään itseäsi – pari tuntia kuussa itseopiskeluaikaa työajalla
 • Laajentaa omaa vastuualuetta käytettävissä olevan ajan ja oman osaamisesi mukaan
 • Tyylikkäät ja viihtyisät toimitilat hyvällä sijainnilla Helsingin Vallilassa
 • Avokonttorin hyvä meininki, mutta samalla työrauhan esim. vastamelukuulokkeet päässä tai äänieristetyssä neukkarissa
 • Liikunta- ja kulttuurisetelit kuukausittain
 • Laadukkaat kahvit iKaffella joka päivä, soodaa streamattuna, hedelmäkoreja sekä tietty perjantaibisset (tai limut)
 • Rennot uudenoppimispäivät 3 kk välein – firman bileitä unohtamatta

HÄRKÄVINKKI

Hae avointa paikkaa heti! Täytämme kaikki paikat sopivan henkilön löydyttyä.

Tulevat työkaverisi kertovat

"Ehdottomasti kiinnostavinta Sinisellä Härällä on monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät asiakkuudet – kahta samanlaista työviikkoa meillä harvemmin näkee. Huikean joukkuehengen ansiosta jokaiselle tiimin jäsenelle on tarjolla vastuuta, haasteita ja työtehtäviä oman osaamisensa ja kunnianhimonsa mukaan. Viihtymistä ei myöskään yhtään haittaa se, että työvälineet ja -ympäristö on enemmän kuin kunnossa, työkaverit kaupungin parhaat ja toimiston subsoccer-mestaruutta pääsee ratkomaan aina kun on tarvetta luovalle tauolle."
Atte
Art Director
"Sinisellä Härällä parasta on meidän huikea porukka, jonka ansiosta töissä ei ole koskaan tylsää – naurulta ei tässä jengissä voi välttyä! Fiilis on sopivan rento, mutta töihin keskitytään täysillä ja tarkasti. Halu kehittää ja kehittyä on vahvasti läsnä. Koen, että olen tärkeä osa tiimiä ja saan ottaa tarpeeksi vastuuta omista työtehtävistäni. Viikkoja piristää yhteiset lounashetket, hyvän musiikin kuuntelu sekä milloin mistäkin vedosta voitetut skumppatarjoilut!"
Tiia
Junior WordPress Developer
”Markkinoinnin työtehtävien ja kehittymisen puolesta mahdollisuudet Sinisellä Härällä ovat laajat ja työ on monipuolista sekä palkitsevaa. Mielenkiintoisinta henkilökohtaisesti on ollut Google Ads -mainonta ja siihen syventyminen. Vaikka työskentely onkin usein itsenäistä, niin Sinisellä Härällä kaikki auttavat toisiaan ja vastuuta sekä erilaisia työtehtäviä riittää. Mahtavan työporukan ja -ilmapiirin takia toimistolle on aina kiva tulla! Toki liukuvat työajat ja etätyömahdollisuus ovat vain plussaa."
Miro
SEM Specialist

Meidän kanssa työskentelisit