Rekry

Me, Sininen Härkä, olemme digimarkkinointiin, verkkosivuihin ja verkkokauppoihin sekä visuaaliseen suunnitteluun erikoistunut digimarkkinointitoimisto. Autamme asiakkaitamme löytymään verkosta, myymään enemmän ja kehittymään oikean tiedon ja datan avulla.

Sininen härkä työpaikkana

Miksi sinun pitäisi tulla meille?

Meillä työskentely on joustavaa ja sopivan itsenäistä. Usein hauskaakin. Tulet osaksi kivojen, rentojen ja taitavien työkaverien joukkoa. Pienessä porukassa pystyt vaikuttamaan moneen aina työtavoista ja uusista asiakkuuksista pikkujoulujen ohjelmaan.

Pääset tekemään töitä suoraan asiakkaiden kanssa, muokkaamaan työnkuvaasi osaamisesi mukaiseksi ja opettelemaan uusia osa-alueita ja työkaluja – jos haluat. Saat käyttää työaikaa ammattitaitosi kehittämiseen kuukausittain.

Voit hyödyntää liukuvia työaikoja ja klikkailla hiirtä sieltä, mistä haluat. Toimistomme Helsingin Vallilassa on sekin kiva ja viihtyisä: täällä sinua odottavat muun muassa pöytätennis, toimistoherkut sekä satunnaiset yhteiset aamupalat ja perjantaibisset (tai limut). Rakennuksesta löytyy sauna ja kuntosalikin. Ai niin, lisäksi meillä nautitaan tavallista paremmista liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointieduista.

Hae jo!

P.S. Tutustu lisää Siniseen Härkään täällä.

Tekijöiden kokemuksia

Tällaista on tehdä töitä Härällä:

Sininen Härkä on mainio työpaikka, missä ilmapiiri on mukava ja työkaverit erittäin ammattitaitoisia. Tiimimme on täynnä tekemisen meininkiä, ja työpäivät ovat vauhdikkaita ja antoisia. Asiakkaamme ovat hyvällä tavalla haastavia, mikä antaa meille mahdollisuuden jatkuvasti oppia uutta ja kehittyä työntekijöinä. Toimisto on viihtyisä ja lounasmahdollisuudet lähellä ovat loistavat.

Teemu, SEM Specialist

Sininen Härkä työpaikkana tarjoaa monia mahdollisuuksia. On erilaisia asiakkuuksia, uusia oppeja, yhdessä tekemistä ja mikä tärkeintä: meidän porukka! Härällä olen saanut kasvaa ja kehittyä ammattilaisena omien kiinnostuksen kohteideni mukaan. Ja työkavereilta saa aina kysyä neuvoa, jos meinaa mennä sormi suuhun! Sopivasti haasteita, hyötyjä ja hurvittelua – sellaisena koen Sinisen Härän työpaikkana.

Janni, Marketing & HR Manager

Muun muassa näiden kanssa työskentelemme: