Kehity
tiedolla

Jatkuva dataan ja tietoon pohjautuva verkkosivuston ja digimarkkinoinnin kehittäminen on tätä päivää.

Autamme teitä viemään tuloksianne parempaan suuntaan ja löytämään keinot, joilla tuloksia kohennetaan tasaisella tahdilla ylöspäin kuukausimallilla.

Haluaisitteko saada jatkuvan kehittymisen hengen mukaan tekemiseenne? Katso miten se tehdään!

Viritä sivustostasi yrityksenne paras myyjä

Verkkosivujen ja -kauppojen kehityspaketit

Jos haluat saada verkkosivustonne takomaan lisää rahaa, sinun pitää laittaa paukkuja sen kehittämiseen.

Tarjoamme verkkosivustojen ja -kauppojen kehityspaketteja, missä parannamme sivuston tuloksia jatkuvalla kuukausimallilla tai kertaluontoisina projekteina.

Tämä sopii hyvin teille jos haluatte lisää liidejä tai suoraa kauppaa sivustoltanne tai haluatte saada esimerkiksi hakukonenäkyvyyden voimakkaampaan kasvuun.

Kehityspaketeissa kehitämme myös raportointia ja esimerkiksi visualisoimme dataa helpommin käytettävään muotoon, jotta sinä voit välittää lukuja eteenpäin iisimmin.

Aloitetaanko?
X

Automatisoi toistuvat prosessit ja viesti 24/7

Markkinoinnin automaatio ja sähköpostimarkkinointi

Personoidun viestinnän merkitys korostuu, kun olemme keskellä jatkuvaa viestiviidakkoa. Mainonnan ja viestinnän pitää tuntua osuvalta ja parhaassa tapauksessa henkilökohtaiselta.

Toistuvien prosessien automatisoinnissa on monia etuja: voit viestiä oikea-aikaisesti asiakkaillesi, saat viestinnän tuntumaan henkilökohtaiselta, osaat olla asiakkaaseesi yhteydessä parhaalla hetkellä ja voit tehdä lisämyyntiä, kun kukaan ihmisistä ei ole paikalla.

Rakennamme automaatiot jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan ja esittelemme esimerkkejä mielellämme!

Aloitetaanko?
X

Tiedä, mihin panostaa ja mistä myyntiä saadaan

Analytiikka, auditoinnit ja raportit

Pystyt seuraamaan markkinoinnin tehokkuutta ja tuottoa huomattavasti helpommin, kun tavoitteet ja mittarit ovat selkeitä. Datasta näet, mitkä kanavat, kampanjat, mainokset ja jopa avainsanat toimivat parhaiten, ja voimme kehittää markkinoinnin tekemistämme säännöllisesti. Lähtökohtamme on, että kaikki markkinointiin laitettavat eurot on saatava takaisin – mielellään moninkertaisesti.

Digimarkkinoinnin kampanjoista saadun datan avulla annamme sinulle kehitysehdotuksia myös sivustonne laskeutumissivuihin, sillä niitä optimoimalla pääsemme kohti yhä parempia konversioprosentteja.

Teemme asiakkaillemme myös paljon erilaisia hyödyllisiä auditointeja esimerkiksi sivuston konversioiden kehittämiseksi ja raportoimme niistä ymmärrettävästi toimintakehotteiden kanssa. Näin saat konkreettisia toimenpide-ehdotuksia myynnin tai markkinoinnin kehittämiseksi.

Aloitetaanko?
X

Kehity digimarkkinointiguruksi

Koulutukset ja konsultointi

Mietitkö juuri, että voi kun ymmärtäisi aihetta X paremmin? No hei, meiltä saat koulutuksia, sparrausta ja konsultointia useasta aiheesta: digimarkkinoinnista, sosiaalisesta mediasta, verkkosivujen kehityksestä, SEOsta eli hakukoneoptimoinnista tai vaikka Google Adsista ja Analyticsista.

Suunnittelemme koulutukset yrityskohtaisesti, joten voimme käsitellä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttajillamme on usean vuoden kokemus alalta ja vahvoja näyttöjä tuloksellisesta digimarkkinoinnista.

Laitettaisiinko siis yksi koulutuspaketti tulemaan?

Aloitetaanko?
X