Töitä

Suurella sydämellä tehtyjä töitä

Tässä listattuna muutamista töistämme kirjoitettuja asiakascaseja, jotka edustavat monipuolisesti osaamistamme WordPress-verkkosivujen kehittäjinä sekä digimarkkinoijina. Löydät lisää asiakkaitamme asiakkaat-sivulta.

Arnolds

Arnolds on Suomen vanhin amerikkalaistyylinen leipomokahvila, perustettu vuonna 1991. Nykyään Arnolds-kahviloita löytyy ympäri maan Oulusta Helsinkiin – yhteensä 30 kappaletta. Toteutimme Arnoldsille uuden verkkosivuston brändiuudistuksen myötä. Tämän projektin jälkeen lähdettiin toteuttamaan tarjoilut.arnolds.fi-verkkokauppaa, jonka tavoitteena on nostaa yrityksen myyntiä tarjoamalla herkullisia tuotteita myös yritysten tilaisuuksiin sekä juhlatilaisuuksiin.

Lue koko artikkeli >

TFW Helsinki

TFW Helsinki on Suomen ensimmäinen Training For Warriors -kuntosali. Yrityksen tavoitteena on levittää positiivista sanomaa harjoittelusta, liikunnasta, hyvinvoinnista sekä reippaasta elämänasenteesta. Toteutimme TFW Helsingille uuden, näyttävän verkkosivuston. Verkkosivuprojektin yhteydessä myös yrityksen tarjoamat veloituksettomat kokeilutunnit integroitiin sivustolle ulkoisesta ajanvarausjärjestelmästä. Yhteistyö jatkuu markkinoinnilla ja verkkosivuston kehittämisellä.

Lue koko artikkeli >

Chilit

Chilit tarjoaa monipuolisia ratkaisuja IT-ympäristön kehittämiseen ja hallintaan. Yhteistyö alkoi Sinisen Härän kanssa jo vuonna 2016, kun rakennettiin sivusto toisen kumppanin tekemillä sisällöillä sekä ulkoasulla. Sivusto toimi useamman vuoden hyvin, mutta muuttuva palveluvalikoima ja sivuston muuttuneet vaatimukset aiheuttivat ongelmia – asiakkaiden ja kumppaneiden oli hankala saada selvää, että mitä tehdään ja miksi. 2018 tehtiin uusi sivusto, jotta palvelut ja arvot saatiin paremmin esiin.

Lue koko artikkeli >

Suomen Luonnonmaalit

Suomen Luonnonmaalit tarjoaa kuluttajille aidosti ympäristöystävällisiä pintakäsittelyaineita ilman viherpesua. Yhteistyön avulla Suomenluonnonmaalit.fi-verkkokaupan myynti on saatu huimaan kasvuun. Lisäksi olemassaolevia asiakkaita palvellaan laadukkaasti uutiskirjeen ja tuotesuositusten muodossa.

Lue koko artikkeli >

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

HY+ on Helsingin yliopiston täydennyskoulutusyhtiö. HY+:n innostava ja samalla vastuullinen tehtävä on suunnitella, tuottaa ja tarjota yliopistollista aikuiskoulutusta nykypäivän työelämän tarpeisiin. Sininen Härkä on toteuttanut HY+:lle kaiken kaikkiaan kuusi sivustoa.
Lue koko artikkeli >