Suurella sydämellä tehtyjä töitä

Joku joskus sanoi, että pieni toimisto pystyy tarjoamaan palveluita enemmän sydämellä kuin isommat toimistot. Vaikka Sininen Härkä onkin kovaa vauhtia kasvava vielä suhteellisen pieni toimisto, niin tämä asia ei tule muuttumaan – sen takaamme.

Tässä listattuna muutamista töistämme kirjoitettuja asiakascaseja, jotka edustavat monipuolisesti osaamistamme WordPress-verkkosivujen kehittäjinä sekä digimarkkinoijina.

Katso laajempi lista toteutuksistamme asiakkaat-sivulta.

Social Burgerjoint – Helsingin (Suomen?!) parhaat burgerit netissä

Verkkosivut Digimarkkinointi Markkinoinnin automaatio

Social Burgerjoint on viime vuosien aikana laajentunut räjähdysmäisesti, ja tästä syystä myös verkkosivujen uudistus oli paikallaan. Uudella sivustolla luonnollisen tärkeässä roolissa onkin visuaalinen näyttävyys, herkullisen menun selkeä esilletuonti sekä lähimmän Burgerjoint-ravintolan helppo löytyminen.

EduExcellence – koulutusviennin ammattilainen

Visuaalinen ohjeisto Verkkosivusto

EduExcellence tarjoaa suomalaisia huipputason koulutusratkaisuja kansainvälisille asiakkailleen, joita on niin koululaitokset, yritykset kuin julkinen sektori. EduExcellence tekee tällä hetkellä yhteistyötä muun muassa Etelä-Afrikassa, Uruguayssa ja Kiinassa. Yhteistyön aikana uudistettiin visuaalinen ilme ja tehtiin mobiili edellä selkeä ja informatiivinen sivusto.

Arnolds – Donitseja ympäri Suomen ja verkosta

Verkkosivut Verkkokauppa Hakukoneoptimointi

Arnolds on Suomen vanhin amerikkalaistyylinen leipomokahvila, perustettu vuonna 1991. Nykyään Arnolds-kahviloita löytyy ympäri maan Oulusta Helsinkiin – yhteensä 30 kappaletta. Toteutimme Arnoldsille uuden verkkosivuston brändiuudistuksen myötä. Tämän projektin jälkeen lähdettiin toteuttamaan tarjoilut.arnolds.fi-verkkokauppaa, jonka tavoitteena on nostaa yrityksen myyntiä tarjoamalla herkullisia tuotteita myös yritysten tilaisuuksiin sekä juhlatilaisuuksiin.

HY+ – Selkeä pääsivusto josta muodostettiin oma teema

Verkkosivut Hakukoneoptimointi Konversio-optimointi

HY+ on Helsingin yliopiston täydennyskoulutusyhtiö. HY+:n innostava ja samalla vastuullinen tehtävä on suunnitella, tuottaa ja tarjota yliopistollista aikuiskoulutusta nykypäivän työelämän tarpeisiin. Sininen Härkä on toteuttanut HY+:lle kaiken kaikkiaan kuusi sivustoa.

TFW Helsinki – Positiivista liikkumisen iloa

Verkkosivut Digimarkkinointi Markkinoinnin automaatio

Toteutimme TFW Helsingille uuden, näyttävän verkkosivuston. Verkkosivuprojektin yhteydessä myös yrityksen tarjoamat veloituksettomat kokeilutunnit integroitiin sivustolle ulkoisesta ajanvarausjärjestelmästä. Yhteistyö jatkuu markkinoinnilla ja verkkosivuston kehittämisellä.

Suomen Luonnonmaalit – Maaleja ympäristötietoisille

Verkkokauppa Hakukoneoptimointi Digimarkkinointi

Suomen Luonnonmaalit tarjoaa kuluttajille aidosti ympäristöystävällisiä pintakäsittelyaineita ilman viherpesua. Yhteistyön avulla Suomenluonnonmaalit.fi-verkkokaupan myynti on saatu huimaan kasvuun. Lisäksi olemassaolevia asiakkaita palvellaan laadukkaasti uutiskirjeen ja tuotesuositusten muodossa.