Töitä

Suurella sydämellä tehtyjä töitä

Joku joskus sanoi, että pieni toimisto pystyy tarjoamaan palveluita enemmän sydämellä kuin isommat toimistot. Vaikka Sininen Härkä onkin kovaa vauhtia kasvava vielä suhteellisen pieni toimisto, niin tämä asia ei tule muuttumaan – sen takaamme.

Tässä listattuna muutamista töistämme kirjoitettuja asiakascaseja, jotka edustavat monipuolisesti osaamistamme WordPress-verkkosivujen kehittäjinä sekä digimarkkinoijina.

Katso laajempi lista toteutuksistamme asiakkaat-sivulta.

Visuaalinen ohjeisto Verkkosivusto

EduExcellence tarjoaa suomalaisia huipputason koulutusratkaisuja kansainvälisille asiakkailleen, joita on niin koululaitokset, yritykset kuin julkinen sektori. EduExcellence tekee tällä hetkellä yhteistyötä muun muassa Etelä-Afrikassa, Uruguayssa

Verkkokauppa Hakukoneoptimointi Digimarkkinointi

Suomen Luonnonmaalit tarjoaa kuluttajille aidosti ympäristöystävällisiä pintakäsittelyaineita ilman viherpesua. Yhteistyön avulla Suomenluonnonmaalit.fi-verkkokaupan myynti on saatu huimaan kasvuun. Lisäksi olemassaolevia asiakkaita palvellaan laadukkaasti uutiskirjeen ja

Verkkosivut Markkinoinnin automaatio Digimarkkinointi

Toteutimme TFW Helsingille uuden, näyttävän verkkosivuston. Verkkosivuprojektin yhteydessä myös yrityksen tarjoamat veloituksettomat kokeilutunnit integroitiin sivustolle ulkoisesta ajanvarausjärjestelmästä. Yhteistyö jatkuu markkinoinnilla ja verkkosivuston kehittämisellä.