Me olemme digimarkkinointi­toimisto Sininen Härkä

Digimarkkinointiin, visuaaliseen suunnitteluun sekä verkkosivuihin ja verkkokauppoihin erikoistunut digimarkkinointitoimisto. Autamme asiakkaitamme löytymään paremmin verkosta, myymään enemmän ja kehittymään tiedon ja datan avulla. 

MITÄ HÄRKÄ TEKEE? 

Digitaalisia palveluita tarjoava asiantuntijalauma

Me, digimarkkinointitoimisto Sininen Härkä, olemme digitaalisiin palveluihin erikoistunut tehotoimisto. Tavoitteemme on saada asiakkaamme löytymään verkosta, kehittymään datalla ja myymään enemmän. Tarjoamme palveluita laajalla skaalalla, mutta erityisosaamisemme on digimarkkinoinnissa – kuten hakukonemainonnassa ja -optimoinnissa, sosiaalisen median kanavissa – visuaalisessa suunnittelussa sekä laadukkaissa verkkosivu- ja verkkokauppatoteutuksissa.

Simppelisti sanottuna teemme siis sivustoja ja kauppoja, jotka löytyvät hyvin, toimivat hyvin, myyvät hyvin ja näyttävät hyvältä. Ja siihen päälle osuvaa digimarkkinointia, mikä tuo asiakkaita sivustolle.

Tähtäämme pitkäjänteiseen kehittämiseen ja rohkeuteen siinä, että sanomme asiat niin kuin ne ovat. Keskitymme käsienheiluttelun sijaan tekemiseen ja tuloksen saamiseen. Olemme asiakkaidemme suuntaan avoimia ja läpinäkyviä, jotta he tietävät, mistä he maksavat ja mitä rahalla saavat.

01.

Missio

Missiomme on kääntää asiakkaiden markkinointi kulusta investoinniksi. Mieluiten teemme työtä yrityksille, joilla on positiivinen vaikutus maailmaan.

02.

Visio

Visiomme on olla yksi alan toivotuimmista työnantajista ja halutuimmista kumppaneista.

03.

Arvot

Laatu – Härkä tekee huolella eikä sinnepäin

Tarkalla taustatyöllä ja suunnittelulla pystymme ylittämään odotukset. Haluamme tarjota palveluita, joiden hyödystä voimme olla ylpeitä ja joita asiakas suosittelee mielellään.

Fiilis – härkä on tyytyväisimmillään ryhmässä

Härkälauman tekemisen meininki perustuu pitkäaikaiseen yhdessä uurastamiseen, eikä meitä kiinnosta lyhytaikaiset ilot tai pikavoitot. Härkä on tyytyväisimmillään laumansa ympäröimänä ja siksi teemme töitä yhdessä härkämäisen tyytyväisellä fiiliksellä.

Asenne – härkäpäinen rohkeus

Härkäpäinen rohkeus tarkoittaa meille sitä, että uskallamme tehdä ja kokeilla uusiakin asioita. Härät ovat päättäväisiä ja pelottomia, emmekä pelkää ottaa vastuuta ja riskejä.

Tiimi

Härkälaumamme

Nico Härkönen
CEO
Jaakko Innanen
Chief Growth Officer
Janni Mäkisalo
Marketing Manager
Teemu Äärilä
SEM Specialist
Felix Erkinheimo
SEO & Content Specialist
Juho Ryynänen
Automation & Content Specialist
Timo Lipiäinen
Partner & Board Member

Sinisen härän tarina

Sininen Härkä – mistä moinen nimi?

Lyhyt versio on, että Sininen Härkä on saanut nimensä unesta. Vuosi oli 2013, ja hetki sellainen, jolloin minä (Nico, Sinisen Härän toimitusjohtaja) olin päättänyt perustaa yhden hengen digitoimiston. Digimarkkinoinnista oli vähitellen muodostunut minulle intohimo, jonka parissa huomasin viettäväni tunteja päivittäin. Tiesin, mitä halusin tehdä, enää puuttui yrityksen nimi.

En tiedä tarkkaan, mistä sininen härkä uniini putkahti, mutta herätessäni se oli mielessäni niin kirkkaana, että päätin tutkia sitä tarkemmin. Aloitin tietysti Googlesta. Sieltä löysin kiinalaisen horoskoopin, jossa härkää kuvataan seuraavin sanoin:

”Älykäs ja kärsivällinen härkä uurastaa mielellään töiden parissa ja antaa järjen johdatella tekemisiään. Härkä on päättäväinen ja peloton aloittamiensa projektien suhteen. Hänen elämänsä perustuu pitkäjänteiseen uurastamiseen, lyhytaikaiset ilot eivät häntä kiinnosta. Härkä auttaa mielellään muita eikä pelkää ottaa vastuuta ja riskejä. Härkä nauttii johtoasemasta vaikkei tuokaan kunnianhimoaan äänekkäästi esille. Hän kunnioittaa muita ja on aina valmis keskustelemaan asioista.”

Kuvaus kuulosti osuvalta. Lisäpenkomisella härän, Espanjan kansalliseläimen, lempiväriksi paljastui sininen. Yksityiskohdat sinetöivät nimivalinnan, sillä perheeni Espanjan-asunnon myötä maa on aina tuntunut itselleni toiselta kodilta. Sininen väri taas viittaa, uneni lisäksi, kotimaisuuteen, mitä arvostan suuresti.

Sinisen Härän nimi kertoo siis kansainvälisyydestä ja kotimaisuudesta, voimakkaasta työmotivaatiosta, lojaaliudesta, päättäväisyydestä ja periksiantamattomuudesta. Toimivaksi se on osoittautunut siinäkin mielessä, että se jää mieleen ja herättää kysymyksen: mistä moinen nimi?

Kohta kymmenvuotisen matkamme aikana Sininen Härkä on kasvanut yhden hengen markkinointipuljusta noin kymmenpäisen härkälauman digitoimistoksi. Osaaminen on vankentunut ja palveluvalikoima monipuolistunut, mutta härkäpäinen asenne on ja pysyy, samoin kuin nimi.