Arnolds – Donitseja ympäri Suomen ja verkosta

Arnolds on Suomen vanhin amerikkalaistyylinen leipomokahvila, perustettu vuonna 1991. Nykyään Arnolds-kahviloita löytyy ympäri maan Torniosta Helsinkiin – yhteensä 30 kappaletta. Toimipisteiden lisäksi myös tuoterepertuaari on laajentunut perinteisistä donitseista: Nykyään Arnolds-kahviloista saa muun muassa myös bageleita, smoothieita ja laajan valikoiman erikoiskahveja.

Brändiuudistuksen myötä myös verkkosivut uusiksi

Hasan & Partners toteutti brändiuudistuksen Arnoldsille kesällä 2017, jonka jälkeen myös verkkosivut oli tarve uudistaa. Uusien verkkosivujen tärkeimpiä tavoitteita olivat tuotevalikoiman selkeä esillepano, Arnolds-yrittäjyyden boostaaminen sekä lähimmän Arnolds-kahvilan helppo löytäminen.

Hasan & Partners toteutti verkkosivuprojektin layoutit ja sisällöt. Sininen Härkä vastasi teknisestä toteutuksesta, sivuston ongelmattoman skaalautuvuuden varmistamisesta sekä teknisestä hakukoneoptimoinnista. Myöhemmin koko sivusto käännettiin myös englanninkieliseksi.

Lähin kahvila ja tuotetiedot kaikkien ulottuvilla

Tärkeää verkkosivuprojektissa oli etenkin maistuvien tuotteiden helppo löytyminen. Lisäksi tärkeäksi koettiin myös tuotteen tietojen, kuten hinnan, allergeenien ja ravintoarvojen hyvä esillepano paremman asiakaspalvelun varmistamiseksi.

Arnoldsin kahvilalistaus on tuotu verkkosivuille Open Street Map -karttasovelluksen avulla. Kahvilat ovat helposti muokattavissa ja hallittavissa suoraan WordPressin ohjausnäkymässä. Myöhemmässä vaiheessa karttaan tuotiin ominaisuudeksi myös filtteröidä kartalla näkyviä pisteitä Arnolds-kahviloiden ja Arnoldsin ABC-myyntipisteiden mukaan.

Yhteistyö jatkuu

Arnoldsin ja Sinisen Härän yhteistyö jatkuu verkkosivujen ylläpidolla ja kehityksellä.

Näytä