Malmin Korupaja

Malmin Korupaja on pääkaupunkiseudulla toimiva perheyritys, joka on tunnettu käsintehdyistä vihki- ja timanttisormuksista. Korupaja sijaitsee Malmilla ja vaikka asiakkaat tekevätkin päiväreissuja pajalle ympäri Suomen, verkkokaupan ansiosta sormusvalikoima tavoittaa asiakkaita myös Helsingin ulkopuolelta.

Katso, minkälaisia tuloksia olemme saaneet Korupajan kanssa aikaiseksi!

Suomen Luonnonmaalit

Suomen Luonnonmaalit on omien sanojensa mukaan Suomen ainoa oikea ekomaalikauppa. Yritys tarjoaa kuluttajille aidosti ympäristöystävällisiä pintakäsittelyaineita ilman viherpesua. Suomen Luonnonmaalit myy tuotteitaan verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälässään Tuusulassa.

Suomen Luonnonmaalit on itseasiassa Sinisen Härän ensimmäinen asiakas. Silloin yritys toimi vielä vanhalla nimellä Pajutex. Omistajanvaihdoksen myötä alkuvuodesta 2016 myös nimi vaihtui, ja lähdimme yhteistuumin toteuttamaan uutta, entistä toimivampaa WooCommerce-verkkokauppaa.

Katso tältä sivulta, mitä hienoja juttua olemme saaneet aikaiseksi yhteisellä matkallamme!

Torpanpiha

Kasvualustan – eli mullan – myyntiin erikoistunut Torpanpiha halusi kasvattaa kuluttajaliiketoimintaa merkittävästi sekä siirtää myynnin täyspainoisesti verkon puolelle. Ratkoimme haasteen asiakkaan kanssa luomalla Torpanpihalle uuden näyttävän brändi-ilmeen, asiakkaan ostopäätöstä helpottavat verkkosivut sekä -kaupan ja toteutimme sisältövetoisen digimarkkinointikampanjan.

Miten meillä meni? Katso vakuuttavat tulokset ja yhteistyön yksityiskohdat tältä sivulta!

Näytä