Verkkosivut ennen kaikkea

Mainostoimisto Sininen Härkä elää ja hengittää digimarkkinointia, jonka yksi tärkein osa on toimivat verkkosivut. Hyvät verkkosivut tarkoittavat meille teknisesti ja visuaalisesti toimivia, mutta ennen kaikkea myyntiä tukevia kokonaisuuksia. Verkkosivut ovat monesti asiakkaan ja yrityksen ensimmäinen myyntikohtaaminen, eikä markkinoinnista saada kaikkea irti, mikäli sivusto ei tue mainonnan tavoitteita.

Räätälöidyt verkkosivut WordPressillä

Suunnittelemme kaikki asiakkaidemme sivustot kustomoidusti asiakkaan tarpeiden mukaan ja pidämme aina mielessä sivuston helppokäyttöisyyden ja selkeyden, kuitenkaan visuaalisesta ilmeestä tinkimättä. Kaikki sivustot suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja asiakas pääsee myös itse seuraamaan sivuston rakentamista niin halutessaan.

WordPress soveltuu monipuolisuutensa ja joustavuutensa ansiosta moneen eri käyttötarkoitukseen. WordPressillä voi tehdä käytännössä mitä vain ja sitä käytetäänkin maailmanlaajuisesti muun muassa verkkosivujen, blogien, kuvagallerioiden, portfolioiden sekä verkkokauppojen tekemiseen ja ylläpitämiseen.

Miksi juuri Sininen Härkä?

– Räätälöidyt toteutukset räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin
– Laatu ja läpinäkyvyys
– Kaikki samasta toimistosta
– Selkeys ja asiakaslähtöisyys
– Intohimo tekemiseen
– Tyytyväiset asiakkaat
– Huikea porukka

Muun muassa näiden yritysten kanssa olemme tehneet projekteja

7 vinkkiä verkkosivujen toteuttajan valintaan

1. Verkkosivujen alusta

Mikäli yrityksellänne on tarvetta uudistaa verkkosivut jollain tietyllä alustalla, niin palveluntarjoajien rajaus tapahtuu tältä osin automaattisesti. Miksi olemme päätyneet WordPressiin – tähän voit lukea syitä ”Miksi kotisivut WordPressillä?” -artikkelistamme.

2. Verkkosivujen ylläpito

Sinisen Härän verkkosivujen ylläpitopakettiin kuuluu muun muassa WordPressin ja käytössä olevien lisäosien ajan tasalla pitämisen varmistaminen, pienet muutokset sivusto- ja palvelintasolla, erillinen testiympäristö, 24/7 sivuston toiminnan seuranta (downtime monitoring) sekä tietysti ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja käyttötuki. Lue lisää aiheesta Sivuston ylläpito -sivultamme.

3. Tarjouksen laajuus ja muoto

Onko tarjoukseen laskettu kaikki tarjouspyyntönne elementit? Onko potentiaalisella palveluntarjoajalla yleisesti selkeä käsitys projektin laajuudesta ja siitä, miten projekti tullaan viemään läpi? Entä miten lisätyöt hinnoitellaan?

4. Verkkosivujen hakukoneoptimointi

Mitä hyötyä on uusista hienoista verkkosivuista, jos kukaan ei käy katsomassa niitä? Ota jo tarjousvaiheessa selvää potentiaalisten palveluntarjoajien hakukoneoptimoinnin osaamisesta.

5. Yhteistyön jatkuvuus

Mitä sitten, kun verkkosivuprojekti on ohi? Vastaako palveluntarjoaja sivuston palvelimista? Entäs tietoturvasta ja alustan/lisäominaisuuksien ajan tasalla pitämisestä? Tarvitsetteko käyttäjätukea tai apua sivuston muutostöihin? Halutaanko sivustoa kehittää jatkuvalla prosessilla?

6. Muut tarvittavat palvelut

Useissa saamistamme verkkosivujen tarjouspyynnöistä itse verkkosivutoteutuksen lisäksi asiakkaalla on tarve myös muille markkinoinnin palveluille. Tällaisia tyypillisesti ovat esimerkiksi yrityksen visuaalisen ilmeen uudistus (ja uudistuksen mukainen visuaalinen ohjeisto), avainsanatutkimus sekä tietysti jo mainitut digimarkkinoinnin palvelut sekä verkkosivujen tukitoiminnot.

7. Yhteistyön sujuvuus (ihmiset!)

Viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisimpänä – ihmiset. Kaikkihan me haluamme olla tekemisissä ja tehdä töitä ihmisten kanssa, joiden kanssa kommunikaatio toimii ja hommia viedään eteenpäin sopivalla tahdilla. Etenkin projektin aikana yhteydessä ollaan todella paljon – puhelin soi, sähköpostit vaihtuvat ja projektin Teams-kanava huutaa.

Kysy arvio verkkosivu­toteutuksesta

Olemme toteuttaneet onnistuneita WordPress-verkkosivuratkaisuja jo seitsemän vuoden ajan. Laita viestiä  myynti@sininenharka.fi tai soita Jaakolle 040 775 1061.

Voit myös jättää yhteystietosi alle ja kuvailla yrityksesi tarpeet halutessasi Projektin kuvaus -kentässä.
Ei tosin haittaa, vaikka jätät kentän tyhjäksi – otetaan tarpeista yhdessä selvää!

Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.