WooCommerce

WooCommerce on täysin kustomoitavissa oleva avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa siirtymisen perinteisestä verkkokaupankäynnistä aivan uudelle ulottuvuudelle ja tarjoaa mahdollisuuksia, joissa vain mielikuvituksesi on rajana. Verkkokauppa ei rajoitu enää valmiisiin kaavoihin, vaan on täysin kustomoitavissa asiakaskohtaisten tarpeiden mukaisesti, niin visuaalisesti ja rakenteellisesti kuin toiminnallisuuksienkin puolesta.

Ota yhteyttä

Miksi WooCommerce?

WooCommerce on ollut suomalaisten suosituin verkkokauppa-alusta jo useamman vuoden ajan monista eri vaihtoehdoista huolimatta. Helppokäyttöisyys, hinta, muokattavuus ja ominaisuudet ovat tämän päivän arvostetuimpia verkkokaupan ominaisuuksia ja WooCommerce täyttää juuri nämä kriteerit ja tarjoaa vielä paljon enemmän. WooCommercen tuotteita, tilauksia ja muita asetuksia hallitaan WordPressin selkeän ja helppokäyttöisen hallintapaneelin kautta ja siksi sen käyttö onkin selkeää, nopeaa ja helppoa.

Monipuolisuus ja jatkuva kehitys

WooCommerce mahdollistaa monien eri tyyppisten tuotteiden myynnin. Voit myydä yksittäisiä perinteisiä tuotteita tai muunnelmatuotteita, joista on monta eri variaatiota, kuten väri tai koko. Voit myydä verkkokaupassasi WooCommercen avulla myös digitaalisia tuotteita, kuten jäsenyyksiä, sisältöä tai jopa palveluita, joita veloitetaan esimerkiksi käytettävän ajan mukaan. Jos sinulla on hyvä idea verkossa myytävästä tuotteesta, sen voi todennäköisesti toteuttaa WooCommercella. Kysy lisää esim. chatissa, niin kerromme lisää.

WooCommerceen on myös tarjolla laaja valikoima erilaisia lisäosia, jotka tekevät verkkokaupan kustomoinnista ja muokkaamisesta helpompaa. Me Sinisellä Härällä käytämme vain hyväksi todettuja ja testattuja lisäosia tai rakennamme niitä itse.

WooCommerce kehittyy jatkuvasti, ja siitä pitää huolen esimerkiksi se, että kyseessä on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta. Kehitystyöllä ja verkkokaupan jatkuvalla kehityksellä taataan ajan hermolla pysyminen. Avoimen lähdekoodin järjestelmä tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että ohjelmiston koodi on vapaasti kaikkien saatavilla ja muokattavissa.

Integraatiot ja liitäntämahdollisuudet

WooCommerce mahdollistaa myös monipuoliset integraatiot esimerkiksi asiakkaan kassajärjestelmästä, jolloin tuotetiedot ja tilaukset saadaan liikkumaan automatisoidusti järjestelmästä toiseen. Myös esimerkiksi markkinoinnin automaatiota tukevien uutiskirjeiden integraatiot ovat toteutettavissa kustannustehokkaasti entistä parempien tulosten saavuttamiseksi.

Koska WooCommerce hyödyntää kaikkia WordPressin mahtavia ominaisuuksia, emme listaa niitä kaikkia uudestaan tässä, mutta suosittelemme ehdottomasti lukemaan aiheesta lisää WordPress-sivulla.

Ota yhteyttä

WooCommerce on jatkuvasti kehittyvä avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka edustaa tämän päivän uusinta verkkokauppateknologiaa. WooCommerce mahdollistaa laajan valikoiman verkkokaupan ominaisuuksia, jotka tehostavat kauppasi myyntiä. WooCommerce integroituu näppärästi eri järjestelmiin, joka mahdollistaa vielä entistä laadukkaamman ja kokonaisvaltaisemman verkkokaupan.

Lue lisää aiheesta: