Tilaa arvio verkkosivujesi nykytilasta

Hyvät verkkosivut tarkoittavat meille teknisesti ja visuaalisesti toimivia, mutta ennen kaikkea myyntiä tukevia kokonaisuuksia. Verkkosivut ovat monesti asiakkaan ja yrityksen ensimmäinen myyntikohtaaminen, eikä markkinoinnista saada kaikkea irti, mikäli sivusto ei tue mainonnan tavoitteita. Tilaa ilmainen arvio verkkosivujesi nykytilasta alta!

Tilaa ilmainen arvio verkkosivujesi nykytilasta

Arvio toimitetaan sähköpostiisi seuraavan kahden arkipäivän kuluessa.

Ps. Mikäli ihmettelet, että miksi arvion lähettämisessä kestää tuo muutama päivä, niin se johtuu siitä, että tutustumme sivustoosi ja kirjoitamme sinulle raportin manuaalisesti itse. Haluamme jo tässä vaiheessa tarjota palan Sinisen Härän tärkeimpiä arvoja – laatua ja läpinäkyvyyttä. 😎
Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Haluatko tietää..

– Kuinka nopeasti sivustosi latautuu? Mitä merkitystä sillä on?

– Onko sivuston otsikot merkitty hakukonenäkyvyyden maksimoinnin kannalta oikeaoppisesti?

– Mikä on asiantuntijan arvio sivustosi nykytilasta?

– Miten sivuston rakenne on toteutettu ja ohjataanko kävijää sivustolla eteenpäin?

– Löytyykö sivusto Googlen orgaanisessa eli maksuttomassa haussa? Kuinka paljon orgaanista liikennettä sivustolle ohjataan kuukausitasolla?

– Mitkä ovat sivustosi suosituimmat sivut ja kuinka paljon liikennettä niille ohjataan kuukausitasolla?

– Kuinka paljon liikennettä sivustolle ohjataan muiden sivustojen kautta? Mitä hyötyä on ulkoisista linkeistä?

– Miten sivusto toimii mobiililaitteilla? Kuinka nopeasti sivusto latautuu mobiililaitteilla vs. desktop-version latausnopeus?

Kustomoidut verkkosivut WordPressillä

Käytössämme asiakkaiden verkkosivujen toteutuksessa on maailman suosituin ja käytetyin nettisivualusta WordPress. Teemme kaikista asiakkaidemme sivustoista juuri asiakkaamme näköisiä ja pidämme mielessä aina myös sivuston helppokäyttöisyyden ja selkeyden, kuitenkaan visuaalisesta ilmeestä tinkimättä. Kaikki sivustot suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja asiakas pääsee myös itse seuraamaan sivuston rakentamista niin halutessaan.
Lue vinkkejä verkkosivustoihin liittyen blogikirjoituksista