Blogi

Burgerjoint.fi-sivustolle pronssia Finnish Web Awardsissa

Pronssi on voitettu, hopee hävitty 🥉

… tai näin ainakin sanottiin aina, kun junnuvuosina jääkiekkoturnaus päättyi pettymykseen pronssimitalit kaulassa. Huolimatta junnuvuosien voiton mentaliteetista, tästä pronssimitalista ollaan koko Sinisen Härän tiimin enemmän kuin ylpeitä!

Kuten täällä blogissakin tuossa kesän korvilla huudeltiin, niin osallistuimme toistamiseen Finnish Web Awardsiin (neitsytvuonna pokattiin Gold- ja Paras blogi -palkinnot Hatsolo.fi sivustolla). Tällä kertaa Euroopan parhaista burgereista palkitun Social Burgerjointin keväällä 2019 uusitulla sivustolla. Ja kuten otsikosta näkee, niin kovassa joukossa pronssimitalihan sieltä napsahti!

Sanotaanko näin, että ei hävitty huonoille. Kilpailun aatelia (eli Grand Prix -palkinnon voitti) edusti suorastaan dramaattinen ruokangas.com-sivusto. Seuraavan Gold-sijan jakoivat Kiss My Turku -sivusto ja Helsingin uuden kirjaston Oodin sivusto. Sinisen Härän suunnitteleman ja toteuttaman Burgerjoint.fi-sivuston kanssa jaetulla pronssipallilla seisoivat Contrast Digitalin suunnittelema makiaclothing.com sekä Gigantin itsensä kehittämä gigantti.fi.

Kilpailun edustajisto luonnehti finalisteja seuraavasti:

Kilpailun taso oli edelleen maamme kovinta ja oli ilo saada esitellä työnne. Palkinnot toimitetaan voittajille henkilökohtaisesti ja vuoden 2020 kilpailun suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Jokainen osallistunut sivusto edusti erinomaista osaamista.

Lue halutessasi myös tarkempi kuvaus Social Burgerjointin verkkosivuprojektista referenssiartikkelin muodossa.

ISO KIITOS taas kaikille yleisöäänestyksessä äänestäneille, Social Burgerjointin jengille ja tietysti Finnish Web Awardsin järjestäjille!

Pitäiskö tehdä teillekin mitalin arvoiset verkkosivut?

Vallilassa Sinisen Härän toimistolla todistetusti valmistuu mitalin arvoisia verkkosivuja. Jos teillä on tarvetta uudistukselle, haluat saada varmistuksen nykyisen sivuston toimivuudesta tai muuten vaan morottaa, niin klikkaa itsesi ottamaan yhteyttä tai tilaa ilmainen arvio verkkosivuista alta. ⤵️

Tilaa ilmainen arvio