WordPress

Yrityksen verkkosivut ovat monelle asiakkaalle ensimmäinen kosketus yritykseen. Monet asiakkaat tekevät ostopäätöksensä ensivaikutelman tai suositusten pohjalta. Tiesitkö, että noin 70 % asiakkaista on jo tehnyt päätöksen toimittajan valinnasta siinä vaiheessa, kun he ottavat yhteyttä. Mikäli yrityksesi verkkosivut eivät vastaa asiakkaan odotuksia tai tarjoamasi palvelun tai tuotteen laatua, saattavat asiakkaat ostaa tuotteen tai palvelun kilpailijaltanne ainoastaan huonosti toteutettujen tai visuaalisesti heikkojen verkkosivujen takia.

Mainostoimisto Sinisen Härän käytössä asiakkaiden verkkosivujen toteutuksissa on maailman suosituin verkkosivualusta WordPress. Toteutamme kaikki sivustot räätälöitynä asiakkaidemme tavoitteet ja tulos edellä. Pidämme mielessä aina myös sivuston helppokäyttöisyyden ja selkeyden, kuitenkaan visuaalisesta ilmeestä tinkimättä. Kaikki sivustot suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja asiakas pääsee myös itse seuraamaan sivuston rakentamista niin halutessaan.

Ota yhteyttä

Miksi juuri WordPress-verkkosivut?

– Täysin kustomoitavissa
– Hakukoneystävällinen
– Ällistyttävän helppo käyttää
– Toimii kaikilla laitteilla, eri selaimilla, käyttöjärjestelmillä ja mobiilissa
– Turvallinen ja luotettava
– Monipuoliset liitäntämahdollisuudet
– Responsiivinen design
– Laaja valikoima ilmaisia lisäosia
– Joustavuus ja soveltuvuus moneen käyttötarkoitukseen
– Maailman käytetyin verkkosivualusta
– Kehittyy jatkuvasti
– Erilaisten tiedostojen ja ulkoisten liitännäisten soveltuvuus

Huom. Emme käytä WordPressin valmispohjia, vaan suunnittelemme asiakkaidemme sivustot aina yksilöllisesti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti!

WordPress – Maailman käytetyin

WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva, maailman käytetyin verkkosivualusta. Kaikista maailman sivustoista yhteensä yli 30 % on tehty kyseisellä käyttöjärjestelmällä. Kun puhutaan sisällönhallintajärjestelmistä, WordPressin markkinaosuus on jopa lähes 60 %. Luku kasvaa edelleen vuosi vuodelta (2017 – n. 27 %, 2018 – n. 32 %). WordPress dominoi maailmaa myös verkkokauppojen alustana, joten kyseessä ei missään nimessä ole enää tänä päivänä vain blogialusta, josta WordPress on saanut alkunsa kauan sitten.

Jatkuvasti kehittyvä ja lisäosat

WordPress kehittyy jatkuvasti ja siihen tehdään uusia päivityksiä lähes päivittäisellä tasolla. Jatkuvalla uudistamisella voidaan taata tasaista ja nykyaikaista kehitystä sekä tarjota WordPressin käyttäjille entistä parempi internet-selaamisen kokemus yhä uudelleen ja uudelleen. WordPress-sivustoille on myös tarjolla satoja tuhansia erilaisia lisäosia, jotka tekevät sivuston kustomoinnista ja muokkaamisesta helpompaa. Me Sinisellä Härällä käytämme vain hyväksi todettuja ja testattuja lisäosia tai rakennamme niitä itse.

Helppo käyttää

WordPress-sivustot ovat saaneet paljon kiitosta myös sen sisällönhallintajärjestelmän helppokäyttöisyydestä. WordPress on luonut sisällön muokkaamista helpottavan tekstieditorin, jonka käytön opettelu on myös kokemattomalle käyttäjälle hyvinkin helppoa. WordPress-tekstieditori on käytännössä yhtä helppo käyttää kuin kaikkien tuntema, tuttu ja turvallinen tekstinkäsittelyohjelma Word. Vuoden 2018 ja 2019 vaihteessa WordPress julkaisi myös uuden suuremman versiopäivityksen yhteydessä blokkieditorin, joka helpottaa sivuston muokkaamista entisestään.

Hakukoneystävällinen

Yksi hyvin suuri syy valita WordPress on nykypäivänä näkyvyyden nostamisen ja myynnin lisäämisen kannalta entistä tärkeämmäksi noussut hakukoneoptimointi. WordPress-sivustot ovat hyvin hakukoneystävällisiä ja laaja valikoima erilaisia lisäosia mahdollistaa niin sivuston teknisen kuin sisällöllisen hakukoneoptimoinnin, jotta saat sivustosi asiakkaiden nähtäville myös Googlessa ja muissa hakukoneissa.

Usean henkilön hallinnointi

WordPress-sivustoa voi hallinnoida tarvittaessa myös useampi henkilö, mikä helpottaa sisällön muokkaamista, verkkokaupan tulosten seurantaa sekä muita tärkeitä jokapäiväisiä tai viikoittaisia sivustoon liittyviä asioita. Käyttäjille voi asettaa myös eri käyttäjätasoja, joilla voi rajata käyttäjien muokkausoikeuksia sivustolla.

Ulkoisten ominaisuuksien liittäminen ja integraatiot

WordPress-sivustoille on myös helppo liittää erilaisia ulkoisia ominaisuuksia, kuten Googlen tarjoama Analytics-palvelu, joka seuraa sivustollasi vierailevia kävijöitä. Analytics kertoo muun muassa, kuinka monta kävijää sivustollasi vierailee, mistä he ovat sivustollesi tulleet ja millä sivuilla he ovat käyneet. Näiden ja monien muiden tietojen avulla voidaan kehittää myyntilukuja sekä kohdentaa markkinointia paremmin.

Saat myös integroitua sivustosi tai kauppasi suoraan muihin käyttämiisi järjestelmiin. Halusit sitten tuoda yhteydenotot suoraan CRM-järjestelmääsi tai uudet tilauksen suoraan myymälän kassaan. Myös varastosaldot ja muut tuotemuutokset pysyvät näin ajan tasalla helposti, eikä tietoa tarvitse muuttaa moneen paikkaan.

Sosiaalinen media

Myös sosiaalinen media on otettu huomioon WordPressin suunnittelussa ja tänä päivänä sosiaalisen median painikkeiden, tykkäyslaatikoiden ja uutisvirtojen integrointi ja näkyviin saaminen WordPress-sivustoille on tehty helpoksi. Tämä mahdollistaa ajankohtaisten sosiaalisen median päivitysten näkymisen saman tien omilla verkkosivuillasi tai artikkeleiden vaivattoman jakamisen eri kanaviin.

Joustava ja monipuolinen

WordPress soveltuu monipuolisuutensa ja joustavuutensa ansiosta moneen eri käyttötarkoitukseen. WordPressillä voi tehdä käytännössä mitä vain ja sitä käytetäänkin maailmanlaajuisesti muun muassa verkkosivujen ja -kauppojen, blogien, kuvagallerioiden sekä portfolioiden tekemiseen ja ylläpitämiseen.

Käytännössä kaikki elementit ovat kustomoitavissa fonteista ja väreistä sivuston asetteluun ja rakenteeseen. Takaamme, että saamme luotua teille tyylikkään näköiset verkkosivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan toimivat myös osana liiketoimintaanne sekä tuovat lisää näkyvyyttä ja myyntiä. Jokainen sivusto suunnitellaan asiakaskohtaisesti niin, että ostopolku on mietitty loppuun asti.

Responsiivisuus

Kaikki toteuttamamme sivustot suunnitellaan responsiivisiksi. Tämä on meille itsestäänselvyys ja tarkoittaa siis sitä, että sivusto toimii ja skaalautuu automaattisesti oikean kaiken kokoisille näytöille niin tietokoneilla ja tableteilla kuin älypuhelimillakin. Nykyään sivuston responsiivisuus on erityisen tärkeää, sillä yhä useampi potentiaalinen asiakas selaa internetiä mitä erilaisimmilla mobiililaitteilla. Jos sivusto ei näy oikein tai näkyy huonosti, on hänen helppo siirtyä kilpailijan sivustolle. Myös hakukoneet ottavat responsiivisuuden vakavammin ja antavat mobiililaitteille optimoiduille sivustoille jopa paremman sijoituksen hakutuloksissa. Nykyään suurin osa sivuston kävijöistä selaa sivustoa mobiililaitteella, yleisimmin puhelimella. Prosenttiluvut vaihtelevat, mutta mobiilikäyttäjien osuus on yleisesti noin 50–70 %.

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Mikäli budjettinne on tiukka ja haluatte säästää verkkosivujen tekemisessä, tarjoamme myös itse toteutettuja valmiita teemoja, joiden päälle yrityksenne sivusto voidaan rakentaa. Valmiit teemapohjat nopeuttavat sivuston toteutusta, mutta eivät välttämättä ole tarpeeksi yksilöllisiä. Ne soveltuvat yleensä pienille yksinkertaisella rakenteella toimiville sivustoille. Toki näihinkin teemoihin voidaan tehdä muutoksia asiakkaan tarpeiden mukaisesti, mutta kokonaan räätälöidyllä teemalla on niin monta etua valmiiseen ratkaisuun nähden, että näitä valmispohjia ei lähtökohtaisesti suositella, vaikka ne ovatkin itse tehtyjä.

Kaikki tarvitsemanne saman katon alta!

Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä kokonaisvaltaiseen ja laajaan palveluntarjontaamme ja saamme jatkuvasti kiitosta laadukkaista palveluistamme. Asiakkaan kannalta on kuitenkin helpointa tilata kaikki palvelut samasta paikasta, eikä varata domainia ja tilata webhotellia yhdeltä palveluntarjoajalta, teetättää verkkosivujen ilme graafisella suunnittelijalla ja toteuttaa sivut vielä digitoimiston kanssa. Mainostoimisto Sininen Härkä tarjoaa kaiken tämän ja niin paljon enemmän saman katon alta!

Mikäli nyt on hyvä hetki toteuttaa uudet verkkosivut tai haluat kysyä lisää toteuttamiimme sivustoihin liittyen, ota yhteyttä. Se ei sido teitä mihinkään eikä maksa mitään!

HÄRKÄVINKKI

Kirjoitimme artikkelin sinulle, joka mietit, paljonkohan koko projekti tulee kokonaisuudessaan kustantamaan. Lue lisää täältä: Paljon nettisivut maksaa?

Ota yhteyttä

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä - eikä suotta! WordPress eli tuttavallisemmin WP on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, joka tarkoittaa sitä, että se taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen ja järjestelmää on mahdollista kustomoida rajoituksetta.