Hosting­palvelut

WordPress Webhotellit

WordPress-webhotellit ovat korkean tason webhotelleja, jotka on suunniteltu normaalista webhotellista poiketen nimenomaan WordPress-sivustoille. Niissä on huomioitu erityisesti sivuston nopeus, turvallisuus ja käytön yksinkertaisuus. Tavoitteena on tarjota nopein mahdollinen alusta WordPress-sivustoille. WP-webhotellilla pyörivät sivustot latautuvat jopa 3x nopeammin kuin tavallisessa webhotellissa. Kaikilla webhotelleilla on käytössään laadukas ja helppokäyttöinen hallintapaneeli cPanel sekä täysin ylläpidetty palvelinjärjestelmä, 24/7 palvelinvalvonta sekä tekninen tuki 09–17 (*–19). Kaikkiin webhotelleihin sisältyy myös SSL-sertifikaatti.

WP-webhotellien muita ominaisuuksia ovat muun muassa erittäin nopea LiteSpeed-palvelin ja LiteSpeed Cache –välimuisti, uusin PHP-versio, HTTP/2, tehokkaat pilvipalvelimet optimoituna WordPressille, SSD-levyt, WordPressille optimoitu palomuuri sekä Suomessa sijaitsevat palvelimet. Varmuuskopiointi jokaisen sivuston kohdalla suoritetaan kolmesti päivässä.

Palomuuri Imunify360 – Ylivoimaista suojaa WordPressille

Kaikilla WordPress-webhotelleilla on käytössä WP-optimoitu palomuuri, Imunify360. Ohjelma suojaa webhotellit ja sivustot turvallisella ja ylivoimaisella monitasoisella järjestelmällä, joka estää tehokkaasti haavoittuvuuksien aiheuttamia uhkia. Imunify360 tarjoaa kehittyneitä palomuurisuojauksia, jotka käyttävät keinotekoista älyä uhkien havaitsemiseksi ja palvelinten suojaamiseksi. Palomuuri kykenee puolustautumaan voimakkaita hyökkäyksiä, kuten DoS-hyökkäyksiä ja porttiskannauksia vastaan.

Palomuuri integroituu mod_security web-sovellusten palomuureihin näiden hyötyjä tehostaakseen. Käytössä on myös tehokas Web Application Firewall (WAF), joka sisältää erityisesti WordPressin suojaamiseen tarkoitettuja sääntöjä. Yhdessä WAF:n kanssa palomuuri kykenee estämään suurimman osan web-sovellusten hyökkäyksistä jo ennen niiden alkamista. Edistyksellistä Captcha-järjestelmää käytetään väärennettyjen tietojen vähentämiseen ja varmistamaan, että oikeat asiakkaat pääsevät sivustolle.

Palomuuri sisältää myös IDS- ja IPS-järjestelmät, joiden tarkoitus on havaita ja estää hakkerit sekä erilaiset hyökkäyksen niin palvelimen käyttöjärjestelmää kuin yksittäistä WordPress asennusta vastaan. Järjestelmä suojaa oletusarvoisesti sivustoa myös useilta erilaisilta hyökkäyksiltä, kuten SQL-injektio ja Cross site scripting (XSS) hyökkäyksiltä. Brute force -tyyppiset hyökkäykset hosting-palveluiden asiakassivuille, webmailiin ja palvelimille sekä WordPressin hallintasivuille on myös luonnollisesti estetty.

Vaikka sivustoa suojaa tehokas palomuuri, on silti tärkeä muistaa, että sekä käyttäjänimet että salasanat tulee olla turvallisia ja vaikeasti arvattavissa ja säilyttää joko hyvin suojatussa paikassa tai muistaa ulkoa. Myös sivuston ylläpitoon kuuluva WordPressin, teeman ja lisäosien päivitys on suuressa roolissa turvallisuuden ylläpitämiseksi. Suosittelemme lukemaan aiheesta lisää.

2-vaiheinen todennus tarvittaessa

Sivustolle voidaan ottaa käyttöön myös kaksivaiheinen todennus, joka on erittäin tehokas tapa sisäänkirjautumista yrittäviä hakkereita vastaan. Kaksivaiheisen todennuksen idea on se, että järjestelmä lähettää toiseen laitteeseen, kuten puhelimeen koodin, joka syötetään kirjautumissivulle manuaalisesti. Sisäänkirjautumaan pääsee, kun lähetetty koodi vastaa alkuperäistä.

Roskapostin suodatus

Roskapostin lähetys sivustosi lomakkeiden kautta on estetty tehokkaasti. Näin esimerkiksi vieraskirjat ja foorumit pysyvät puhtaana.

Ota yhteyttä

Hosting, we have a problem! Ilman toimivaa alustaa ei rakenteellisesti tai visuaalisestikaan upeimmat verkkosivut pelitä. Kaiken takana on hyvä hosting, jossa etenkin webhotellin valinnalla on suuri merkitys sivuston nopeuden kannalta – palomuurista puhumattakaan.