Verkkosivut

Verkkosivut ennen kaikkea

Mainostoimisto Sininen Härkä elää ja hengittää digimarkkinointia, jonka yksi tärkein osa on toimivat verkkosivut. Hyvät verkkosivut tarkoittavat meille teknisesti ja visuaalisesti toimivia, mutta ennen kaikkea myyntiä tukevia kokonaisuuksia. Verkkosivut ovat monesti asiakkaan ja yrityksen ensimmäinen myyntikohtaaminen, eikä markkinoinnista saada kaikkea irti, mikäli sivusto ei tue mainonnan tavoitteita.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Sinisen Härän kanssa. He osasivat heti ottaa huomioon tarpeemme sekä innovatiivisesti ja nopeasti ratkaista yrityksemme verkkomarkkinoinnin pahimmat ongelmat. Sinisellä Härällä on tilanne #hallussa!

Johannes Hattunen
Creative Director, TFW Helsinki Oy

Kustomoidut verkkosivut WordPressillä

Käytössämme asiakkaiden verkkosivujen toteutuksessa on maailman suosituin ja käytetyin nettisivualusta WordPress. Teemme kaikista asiakkaidemme sivustoista juuri asiakkaamme näköisiä ja pidämme mielessä aina myös sivuston helppokäyttöisyyden ja selkeyden, kuitenkaan visuaalisesta ilmeestä tinkimättä. Kaikki sivustot suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja asiakas pääsee myös itse seuraamaan sivuston rakentamista niin halutessaan.

Monipuolinen ja toimiva WordPress

WordPress soveltuu monipuolisuutensa ja joustavuutensa ansiosta moneen eri käyttötarkoitukseen. WordPressillä voi tehdä käytännössä mitä vain ja sitä käytetäänkin maailmanlaajuisesti muun muassa verkkosivujen, blogien, kuvagallerioiden, portfolioiden sekä verkkokauppojen tekemiseen ja ylläpitämiseen. Emme käytä WordPressin valmispohjia, vaan suunnittelemme asiakkaidemme sivustot aina yksilöllisesti asiakkaidemme toiveiden mukaisesti omaan kustomoituun ulkoasuun.

Miksi juuri WordPress?

– Täysin kustomoitavissa
– Hakukoneystävällinen
– Ällistyttävän helppo käyttää
– Toimii kaikilla laitteilla, eri selaimilla, käyttöjärjestelmillä ja mobiilissa
– Turvallinen ja luotettava
– Joustavuus ja soveltuvuus moneen käyttötarkoitukseen
– Maailman käytetyin verkkosivualusta
– Kehittyy jatkuvasti

Mitä me tarjoamme?

Tuottamamme verkkosivut ovat aina yksilöllisesti asiakkaalle suunniteltuja. Suhtaudumme intohimolla verkkosivujen kehittämiseen ja pidämmekin aina huolen siitä, että ne tukevat asiakkaan myyntiä, toimivat hyvin ja näyttävät hyviltä – tulospohjaista lähtökohtaa unohtamatta. Verkkosivujen lisäksi saat meistä myös yhteistyökumppaniksi auttamisenhaluisia ja touhukkaita tyyppejä, jotka todella välittävät yritystoiminnastasi.

Verkkosivujen tuki­palvelut

Sininen Härkä tarjoaa myös kaikki tarvittavat verkkosivujen tukipalvelut, kuten erityisen tärkeässä roolissa olevan sivuston ylläpidon ja hosting-palvelut eli webhotellin ja palvelinympäristön, verkkotunnukset, sähköpostit sekä muut ylläpidolliset palvelut.

Löydät kaikki referenssit asiakkaat-sivulta!

Yrityksen verkkosivujen menestyksen salaisuus piilee hyvässä rakenteen suunnittelussa, kohdeyleisön tavoittavan visuaalisen ilmeen luomisessa sekä tarkoin suunnitelluissa menestyksen mittareissa. Laita viestiä, niin aloitetaan hommat!