Digi­markki­noinnin koulutukset

Digimarkkinoinnin koulutuksilla lisää osaamista ja ymmärrystä arkeen

Sininen Härkä tarjoaa digimarkkinoinnin palveluiden lisäksi myös yrityskohtaisesti kustomoituja koulutuksia erilaisista digimarkkinoinnin aihepiireistä. Tarjoamme koulutuksia tai sparrausta ja konsultointia esimerkiksi Google Adsin, Analyticsin tai SEO:n eli hakukoneoptimoinnin kokonaisuuksiin liittyen.

Digimarkkinoinnin syvällisempi ymmärrys mahdollistaa tiettyjen asioiden hoitamisen jatkossa sisäisesti, mutta se tuo myös ymmärrystä markkinointiyhteistöihin ja tuo varmuutta myös analytiikan tulkintaan tai esimerkiksi johdolle raportointiin.

Koulutuksilla ja sparrauksilla voimme vahvistaa yhteistyötä myös nykyisten asiakkaidemme kanssa, kun laajentuneen osaamisen myötä on entistä helpompaa seurata tekemäämme työtä ja sen tuloksia.

Kustomoidut koulutukset vastaamaan tarpeita

Rakennamme koulutus- ja sparrauspäivät tarpeen mukaan vastaamaan tarvittua kokonaisuutta ja tavoitteita. Koulutusten laajuus ja sisältö voi siis olla lähes mitä tahansa digimarkkinointiin liittyen – paketoimme sopivan setin vastamaan teidän tarpeitanne. Tyypillisimmät koulutusaiheet liittyvät hakukoneoptimointiin ja -mainontaan, sosiaalisen median mainontaan, markkinoinnin suunnitteluun, analytiikkaan sekä WordPressin ja WooCommercen käyttökoulutuksiin.

Toteutamme kustomoidut koulutukset etänä, Sinisen Härän tai asiakkaiden omissa tiloissa, mutta suuremmat ryhmät mahtuvat myös auditorioon talomme tiloissa.

Kysy lisää tai ota yhteyttä!