Tule töihin kasvavaan mainostoimistoon

Mainostoimisto Sininen Härkä on nykyaikainen digitoimisto, joka on erikoistunut digimarkkinointiin, verkkosivujen ja verkkokauppojen toteutuksiin sekä graafisiin töihin. Laajasta palveluntarjonnastamme löydät kuitenkin myös paljon muita alan palveluita.

Haluamme, että Sinisen Härän tiimi koostuu ennen kaikkea hyvistä tyypeistä, jotka ovat motivoituneita ja intohimoisia oman työnsä suhteen – ammattitaitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä unohtamatta. Me ei haluta ketään, joka on “vaan töissä täällä”. Meillä panostetaan jatkuvasti siihen, että kaikki työntekijät oikeasti viihtyvät töissä ja tavoitteena onkin, että kaikilla on oikeasti kiva tulla töihin. Joustavat työajat, etätyöpäivät ja muut etuudet ovat osa yrityskulttuuriamme ja haluamme tehdä asioiden järjestämisestä vaivatonta. Jos tilanne iskee ja kissa, koira tai lapsi pitää viedä lääkäriin, on itsestäänselvyys, että asia hoituu ongelmitta. Tärkeintä on, että työt tulee hoidettua, luottamus säilyy ja vastuuta voidaan antaa huoletta.

Oletko sinä seuraava huipputyyppi nuorekkaaseen tiimiimme? Osaavia tekijöitä tarvitaan aina, joten vaikka meillä ei olisi vapaata paikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen info@sininenharka.fi. Käy ehdottomasti lukemassa lisää myös Sinisestä Härästä. Sivulta löytyy lisää myös aiheesta Sininen Härkä työnantajana.

Miksi Sininen Härkä?

– Erittäin monipuoliset työtehtävät
– Rento ja nuorekas työilmapiiri ja mukavat toimitilat Vallilassa
– Asiakaslähtöinen työtapa – Meillä saat tehdä töitä suoraan asiakkaan kanssa
– Työntekijämme saavat oman äänensä oikeasti kuulumaan
– Mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja päivittäisiin töihisi
– Mahdollisuus käyttää laajasti omaa luovuuttasi
– Mahdollisuus ottaa paljon vastuuta työtehtävissä
– Työpaikka, jossa pääset jatkuvasti kehittämään itseäsi
– Joustavat työajat, etäpäivät sekä lomat

HÄRKÄVINKKI

Hae avointa paikkaa heti! Täytämme kaikki paikat sopivan henkilön löydyttyä!

Avoimet työpaikat

Meillä ei ole avoimia työpaikkoja tällä hetkellä, mutta jos seuraat meitä somessa, saat tietää niistä ensimmäisenä! Viimeisin paikka täytettiin marraskuussa 2018 ja seuraavan kerran lisää väkeä haetaan todennäköisesti jo 2019 ensimmäisellä puoliskolla. Kannattaa olla valppaana! :)

Meidän kanssa työskentelisit