Sininen Härkä

Digitaalisia palveluita tarjoava tehotiimi

Me, Sininen Härkä ollaan digitaalisia palveluita tarjoava tehotiimi, jonka tavoitteena on yksinkertaistettuna nostaa asiakkaiden näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä. Me tarjotaan kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua laajalla skaalalla, mutta ollaan erikoistuttu digimarkkinointiin, kuten hakukonemainontaan ja -optimointiin sekä laadukkaiden ja räätälöityjen verkkosivujen ja -kauppojen toteutuksiin ja graafiseen suunnitteluun.

Suurin osa meidän asiakkaiden sivustoista on meidän tekemiä, mutta meillä on myös asiakkaita, joille tehdään markkinointia toisen palveluntarjoajan toteuttamalle sivustolle. Kokonaisuudessaan meidän palveluvalikoima takaa sen, että saadaan toteutettua myyntiä tehostavia sivustoja ja kauppoja, jotka löytyvät hyvin, toimivat hyvin ja näyttävät hyvältä. Lopputulos on aina tavoitteiden mukaista tai mieluiten odotuksia ylittävä.

Sininen Härkä on 100 % omien työntekijöiden omistama yritys.

Ota yhteyttä

0
vuotta toimintaa
n. 0
verkkosivustoa
n. 0
projektia vuodessa
0
ammattilaista
0
kahvikuppia viikossa
n. 0
markkinointi­pakettia/kk

Erottuvuus

Me erotumme muista digitoimistoista varmaankin siinä, että me emme oikeasti lupaile liikoja ja sanomme asiat aina suoraan. Monesti tulee painotettua sitä, että on meidän vastuullamme sanoa, jos asiakkaan idea on huono. Haluamme toimia mahdollisimman läpinäkyvästi eli kerromme, mitä teemme, mistä laskutamme ja millaista vastinetta asiakkaan rahoille on saatu.

Me haluamme tehdä markkinointia tulospohjaisesti, mikä tarkoittaa sitä, että mittaamme mainonnan tuottamaa tulosta. Jokainen markkinoinnin projekti lähtee siitä, että yhdessä asiakkaan kanssa määrittelemme tavoitteet, niiden arvon ja asetamme konversioseurannan paikoilleen. Näin pystymme raportoimaan asiakkaallemme, mikä toimii, miten hyvin ja mitä voisi vielä kehittää.

Tarjoamme aina yksilöllistä palvelua ja teemme töitä intohimolla ja isolla sydämellä. Olemme asiakasta lähellä. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua saman katon alta. Autamme asiakkaitamme tekemään hyvää tulosta ja olemme kuulemma hyviä tyyppejä ja meidän kanssamme on kiva tehdä töitä. Kiitos mahtavasta palautteesta!

Me olemme juuri sopivan kokoinen kumppani, koska emme ole liian pieni emmekä liian iso toimisto. Olemme joustavia, pidämme kiinni sovitusta ja nostamme käden reilusti pystyyn, jos mokaamme – mitä onneksi tapahtuu hyvin harvoin.

Pitkäaikaisia asiakassuhteita

Me uskomme siihen, että tarjoamalla laadukkaita palveluita, saamalla aikaan loistavia tuloksia, tekemällä hyvää duunia, tarjoamalla ystävällistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua sekä yksinkertaisesti olemalla hyviä tyyppejä, saamme rakennettua pitkäaikaisia asiakassuhteita. Näistä arvoista kiinni pitäminen onkin varmasti sen takana, että olemme onnistuneetkin tässä.

Emme halua sitoa asiakkaitamme väkisin pitkillä määräaikaisuuksilla, vaan annamme mieluummin vapauden valita, sillä luotamme siihen, että asiakkaamme haluavat tehdä töitä juuri meidän kanssamme. Pitkäaikaiset asiakkuudet sekä jatkuvat suosittelujen kautta tulevat yhteydenotot puhuvat kyllä puolestaan.

Lue, mistä Sinisen Härän nimi tulee

Millaista meillä on olla töissä? – Sininen Härkä työnantajana

Me haluamme, että kaikilla on oikeasti hauskaa töissä. Niin, että töihin on aidosti kiva tulla. Teemme hommia rautaisella ammattitaidolla ja hyvällä tekemisen meinigillä, mutta pilke silmäkulmassa. Tarvittaessa se myös näkyy ja kuuluu asiakkaiden töissä, mutta vain tilanteen vaatiessa.

Pyrimme rakentamaan jokaiselle työntekijälle sellaisen pelipaikan, että saamme hyödynnettyä jokaisen yksilön vahvuuksia mahdollisimman hyvin mielenkiinnon kohteita unohtamatta. Tarjoamme sen verran laajan valikoiman palveluita, että jokaiselle varmasti riittää mielenkiintoista tekemistä.

Palveluvalikoimamme myös kasvaa jatkuvasti, joten uuttakaan osaamista ei jätetä hyödyntämättä. Me haluamme, että jokainen työntekijä saa äänensä kuuluviin ja käymmekin paljon juttuja läpi porukalla esimerkiksi kuukausi- ja viikkopalavereissa.

Töitä meillä tehdään avokonttorissa, mutta jos tilanne vaatii, niin äänieristettyyn neukkariin pääsee keskittymään omaan rauhaan. Toinen vaihtoehto on vetää vastamelukuulokkeet korville ja laittaa hevit soimaan – tai mitä ikinä sitten haluaakaan kuunnella. Meillä jokainen saa avokonttorista huolimatta työrauhan ja vaikka välillä meteli yltyy, niin toisten työrauhaa kunnioitetaan varmasti.

Olemme panostaneet toimistomme viihtyvyyteen. Kuten somen kuvista näkyy, meillä on tosi kivat loft-henkiset tilat Helsingin Vallilassa. Asiakkaamme kehuvat uusia tilojamme jatkuvasti ja täytyy myöntää, että onhan täällä aika kiva tehdä töitä. Työpöydät ja tuolit ovat säädettävät ja sohvapaikkojakin tulee silloin tällöin käytettyä työpisteenä.  Talon palveluihin kuuluu myös alakerran hyvin varusteltu kuntosali, tilava peilisali sekä upeat saunatilat.

Työt tehdään juoksevilla työajoilla ja meillä tullaan töihin pääasiassa aamulla klo 8.00 ja 9.30 välillä. Hommia teemme ahkerasti normaalien päivätuntien verran ja sitten kun on valmista, voi lähteä kotiin. Myös lounasaika on joustava. Etätyö on meillä ihan normaali juttu ja jos viikonlopuksi pitää lähteä reissuun, töitä voi tehdä myös junasta tai vaihtoehtoisesti aikaisemmin viikolla etukäteen.

Katso avoimet työpaikat

Tule meille töihin

Oletko sinä seuraava huipputyyppi nuorekkaaseen tiimiimme? Osaavia tekijöitä tarvitaan aina, joten klikkaapa alta eteenpäin!