Sininen Härkä

Digitaalisia palveluita tarjoava tehotiimi

Me, Sininen Härkä ollaan digitaalisia palveluita tarjoava tehotiimi, jonka tavoitteena on yksinkertaistettuna nostaa asiakkaiden näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä. Me tarjotaan kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua laajalla skaalalla, mutta ollaan erikoistuttu digimarkkinointiin, kuten hakukonemainontaan ja -optimointiin sekä laadukkaiden ja räätälöityjen verkkosivujen ja -kauppojen toteutuksiin ja graafiseen suunnitteluun.

Suurin osa meidän asiakkaiden sivustoista on meidän tekemiä, mutta meillä on myös asiakkaita, joille tehdään markkinointia toisen palveluntarjoajan toteuttamalle sivustolle. Kokonaisuudessaan meidän palveluvalikoima takaa sen, että saadaan toteutettua myyntiä tehostavia sivustoja ja kauppoja, jotka löytyvät hyvin, toimivat hyvin ja näyttävät hyvältä. Lopputulos on aina tavoitteiden mukaista tai mieluiten odotuksia ylittävä.

Sininen Härkä on 100 % omien työntekijöiden omistama yritys.

Ota yhteyttä

0
vuotta toimintaa
n. 0
verkkosivustoa
n. 0
projektia vuodessa
0
ammattilaista
0
kahvikuppia viikossa
n. 0
markkinointi­pakettia / kk

Erottuvuus

Me erotutaan muista toimistoista varmaankin siinä, että me ei oikeasti lupailla liikoja ja sanotaan asiat aina suoraan. Monesti tulee painotettua sitä, että meidän vastuu on sanoa, jos asiakkaan idea on huono. Me halutaan toimia myös mahdollisimman läpinäkyvästi eli kerrotaan mitä tehdään ja eritellään mistä laskutetaan. Myös raportoinnissa on tärkeää, että eritellään asiakkaalle, millaista vastinetta rahoille on saatu.

Me halutaan tehdä markkinointia tulospohjaisesti, mikä tarkoittaa sitä, että halutaan mitata mainonnan tuottamaa tulosta. Jokainen markkinoinnin projekti lähtee siis siitä, että määritellään tavoitteet, niiden arvo ja asetetaan konversioseuranta paikoilleen. Näin meidän on helpompi myös raportoida asiakkaalle siitä, mikä toimii ja miten hyvin.

Tottakai me tarjotaan yksilöllistä palvelua, tehdään töitä intohimolla ja isolla sydämellä. Ollaan asiakasta lähellä. Tarjotaan kokonaisvaltaista palvelua ja monet palvelut saman katon alta. Autetaan asiakkaita tekemään hyvää tulosta, ollaan helvetin hyviä tyyppejä ja meidän kanssa on kiva tehdä töitä – kuulemma.

Me ollaan just sopivan kokoinen kumppani, koska ei olla liian pieni eikä liian iso toimisto. Me ollaan joustavia ja pidetään kiinni siitä, mitä sovitaan ja sanotaan jos mokataan. Jos mokataan.

Pitkäaikaisia asiakassuhteita

Me uskotaan siihen, että tarjoamalla laadukkaita palveluita, aikaansaamalla loistavia tuloksia, tekemällä hyvää duunia, tarjoamalla ystävällistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua sekä yksinkertaisesti olemalla hyviä tyyppejä, saamme rakennettua pitkäaikaisia asiakassuhteita. Näistä arvoista kiinni pitäminen onkin varmasti sen takana, että olemme onnistuneetkin tässä.

Emme halua sitoa asiakkaita väkisin pitkillä määräaikaisuuksilla, vaan annamme mieluummin vapauden valita, sillä luotamme siihen, että asiakkaamme haluavat tehdä juuri meidän kanssa töitä. Pitkäaikaiset asiakkuudet sekä jatkuvat suosittelujen kautta tulevat yhteydenotot puhuvat kyllä puolestaan.

Lue, mistä meidän nimi tulee

Millaista meillä on olla töissä? – Sininen Härkä työnantajana

Me halutaan, että kaikilla on oikeasti hauskaa töissä. Niin, että töihin on oikeasti kiva tulla. Tehdään hommia rautaisella ammattitaidolla ja hyvällä tekemisen meinigillä, mutta pilke silmäkulmassa. Tarvittaessa se myös näkyy ja kuuluu asiakkaiden töissä, mutta vain tilanteen vaatiessa.

Pyritään rakentamaan jokaiselle työntekijälle sellainen pelipaikka, että saadaan hyödynnettyä jokaisen yksilön vahvuuksia mahdollisimman hyvin mielenkiinnon kohteita unohtamatta. Me tarjotaan sen verran laaja valikoima palveluita, että jokaiselle varmasti riittää mielenkiintoista tekemistä. Palveluvalikoima myös kasvaa vähitellen jatkuvasti, joten uuttakaan osaamista ei jätetä hyödyntämättä. Me halutaan, että jokainen työntekijä saa äänensä kuuluviin ja käydäänkin paljon juttuja läpi porukalla esimerkiksi joka maanantai pidettävässä viikkopalaverissa.

Töitä meillä tehdään avokonttorissa, mutta jos tilanne vaatii, niin äänieristettyyn neukkariin pääsee keskittymään omaan rauhaan. Toinen vaihtoehto on vetää vastamelukuulokkeet korville ja laittaa hevit soimaan – tai mitä ikinä sitten haluaakaan kuunnella. Meillä jokainen saa avokonttorista huolimatta työrauhan ja vaikka välillä meteli yltyy, niin toisten työrauhaa kunnioitetaan varmasti. Ollaan myös tehty töitä työajan tehostamiselle ja seurataan esimerkiksi eri työkaluihin käytettävää aikaa viikkotasolla ja jaetaan vinkkejä ajan optimoinnille.

Me ollaan panostettu myös meidän toimiston viihtyvyyteen. Jonkun verran näkyy sivuston kuvistakin, mutta meillä on tosi kivat loft-henkiset tilat Vallilassa. Asiakkaat kehuu tiloja jatkuvasti ja täytyy myöntää, että onhan täällä ihan kiva tehdä töitä. Työpöydät ja tuolit on säädettävät ja seisomapistekin löytyy. Nahkasohvaakin tulee silloin tällöin käytettyä työpisteenä. Pöytäjalkapalloa pohdittiin vakavissaan, mutta päätettiin jättää se vielä tästä toimistosta pois. Seuraavaan sitten.

Työt tehdään juoksevilla työajoilla ja meillä saa tulla töihin aamulla 8.00 ja 9.30 välillä. Hommia tehdään ahkerasti normaalien päivätuntien verran ja sitten kun on valmista, voi lähteä kotiin. Myös lounasaika on joustava. Etäpäivät on meillä ihan normaali juttu, ja jos viikonlopuksi pitää lähteä reissuun, töitä voi tehdä myös junasta tai vaihtoehtoisesti aikaisemmin viikolla etukäteen.

Katso avoimet työpaikat

Tule meille töihin

Oletko sinä seuraava huipputyyppi nuorekkaaseen tiimiimme? Osaavia tekijöitä tarvitaan aina, joten klikkaapa alta eteenpäin!