Sininen Härkä

Sininen Härkä

Digitaalisia palveluita, analogisia ihmisiä

Mainostoimisto Sininen Härkä on nykyaikainen digitoimisto, joka on erikoistunut digimarkkinointiin, verkkosivujen ja verkkokauppojen toteutuksiin sekä graafisiin töihin. Laajasta palveluntarjonnastamme löydät kuitenkin myös paljon muita alan palveluita.

Toimimme muun muassa hosting-palveluiden tarjoajana, joten meidän kauttamme asiakas saa hankittua esimerkiksi verkkosivuja varten tarpeellisen domainin eli verkkotunnuksen, yrityksen sähköpostiosoitteet sekä webhotellin. Webhotellin päälle rakennamme asiakkaalle kustomoidut, tyylikkäät ja myyvät yrityksen kotisivut. Ammattitaidolla toteutettuihin yrityksen kotisivuihin liittyen tarjoamme myös paljon muita myyntiä lisääviä palveluja, kuten sivuston seurantaa ja sitä kautta sivuston kehittämistä, hakukoneoptimointia sekä hakukone- ja bannerimainontaa, jotka nostavat sivuston näkyvyyttä ympäri internetiä.

Emme kuitenkaan tarjoa ainoastaan online-markkinoinnin palveluita, vaan teemme myös paljon muita graafisia töitä, kuten logoja ja yrityksen visuaalisia kokonaisilmeitä. Lisäksi tarjoamme asiakkaidemme yrityksen näyttävyyden kannalta tärkeitä painotuotteita ja markkinointimateriaalia, kuten esimerkiksi käyntikortteja, esitteitä, kylttejä, ständejä, roll-uppeja sekä muita markkinointimateriaalia, kuten ikkuna- ja autoteippauksia, hiirimattoja ja kuulakärkikyniä tai brändättyjä vaatteita – you name it.

Suunnittelemme asiakkaillemme erilaisia mainoksia joko kuvina, julisteina, video- ja äänimuodossa tai missä ikinä tarvitaankin. Lisäksi olemme tietysti erittäin mielellämme mukana myös sissimarkkinointikampanjoissa. Sisällöntuotanto eli esimerkiksi artikkeleiden tai blogin kirjoittaminen, hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto kotisivuille, sosiaalisen median päivittäminen ja kampanjat sekä erilaisten presentaatioiden, kuten PowerPoint-esitysten tekeminen kuuluvat myös palveluntarjontaamme.

Tutustu palveluntarjontaamme tarkemmin osiossa palvelut tai pyydä tarjous.

Kaikki kysyvät: Mistä tulee Sininen Härkä?

Mainostoimisto Sininen Härkä on saanut nimensä alun perin unesta.

“Olin juuri palannut lähes vuoden kestävältä ulkomaanmatkalta Saksasta ja Espanjasta, kun päätin lopulta perustaa oman mainostoimiston. Idea ei kuitenkaan syntynyt yhdessä yössä, vaan olin miettinyt oman yrityksen perustamista jo pidemmän aikaa. Tiesin, mitä halusin tehdä, sillä nautin markkinoinnista sekä innovatiivisuuteni ja luovuuteni käyttämisestä ja kehittämisestä.”

Mistä idea syntyi?

“Yhtenä yönä säpsähdin hereille. Olin nähnyt unessa tulevan yritykseni nimen – Sininen Härkä! En tiedä mistä se tuli, mutta se oli mielessä niin kirkkaana, ettei siitä ollut epäselvyyttä. En muistanut kuulleeni nimeä koskaan aiemmin. Ajattelin, että näin on varmasti kuitenkin käynyt, joten päätin etsiä sitä hakukoneista – kuitenkin tuloksetta.”

“Löysin kuitenkin kiinalaisen horoskoopin, jossa härkää kuvataan seuraavin sanoin:


”Älykäs ja kärsivällinen Härkä uurastaa mielellään töiden parissa ja antaa järjen johdatella tekemisiään. Härkä on päättäväinen ja peloton aloittamiensa projektien suhteen. Hänen elämänsä perustuu pitkäjänteiseen uurastamiseen, lyhytaikaiset ilot eivät häntä kiinnosta. Härkä auttaa mielellään muita, eikä pelkää ottaa vastuuta ja riskejä. Tämä tekee Härästä erinomaisen pomon. Härkä nauttii johtoasemasta, vaikkei tuokaan kunnianhimoaan äänekkäästi esille. Hän kunnioittaa muita ja on aina valmis keskustelemaan asioista.”

Kun vielä huomasin, että härän lempiväri on sininen ja onnennumero yksi, alkoivat palaset loksahdella paikoilleen. Härkä sattuu olemaan myös Espanjan kansalliseläin. Espanja on aina ollut hyvin lähellä sydäntäni, sillä perheeni siellä omistaman asunnon myötä Espanjasta on tullut kuin toinen kotini. Sininen värinä puolestaan viittaa myös kotimaisuuteen, jota arvostan suuresti.”

“Mainostoimisto Sininen Härkä kuvastaa niin kansainvälisyyttä kuin kotimaisuuttakin. Nimi kertoo voimakkaasta työmotivaatiosta sekä lojaaliudesta. Sininen Härkä kuvastaa myös päättäväisyyttä ja periksiantamattomuutta, ja siksi se onkin loistava nimi mainostoimistolle.”

– Nico Härkönen
Founder / Managing Director
Mainostoimisto Sininen Härkä