Blogi

Sushibar+Winen sivusto mukana Finnish Web Awardsissa

Ja taas mennään! Kolmas kerta toden sanoo vai miten se menikään. Vaikka sanoihan se toden jo kahdella ekaa kertaa. Sininen Härkä osallistuu tänäkin vuonna Finnish Web Awardsiin, jossa palkitaan maamme parhaat verkkosivut ja verkkosivutoteuttajat.

Toissa vuonna voitimme Gold-palkinnon ja Paras blogi -palkinnon hatsolo.fi-sivustolla ja viime vuonna kiilasimme pronssille burgerjoint.fi-sivustolla. Katsotaan, mihin tänä vuonna riittää!

Kilpailun kymmenen finalistia valitaan yleisöäänestyksen avulla, joten arvostamme kaikkia ääniä! Äänestysaika alkoi 15.6.2020 ja jatkuu aina 30.9.2020 asti. Finalistit julkistetaan 5.10.2020, jonka jälkeen jatketaan arvovaltaisen tuomariston arvioinnin pariin!

Sushibar+Wine – Skandinaavista laatua ja estetiikkaa

Sushibar+Winen sivusto henkii ainutlaatuisuutta ja laatua, aivan kuten ravintolaketjun herkulliset annokset. Skandinaavista yksinkertaisuutta ja estetiikkaa täydennettiin sivustolla hienovaraisilla efekteillä ja animaatioilla, kuten elementtien liikkeillä sekä esimerkiksi etusivulla täyttä vauhtia pyörivällä sushirullalla.

Sushinnälkäisiä on helpotettu sivustolla monipuolisella menun suodatuksella. Esimerkiksi täysin kasviperäistä sushia haluava tai gluteenitonta ruokavalioa noudattava kävijä voi helposti suodattaa itselleen sopivat tuotteet pitkästä listauksesta.

Ravintolaketju avasi keväällä 2020 Norjan Osloon ensimmäisen ravintolansa Suomen rajojen ulkopuolelle. Tärkeänä teknisenä elementtinä verkkosivuilla on kävijän automaattinen kohdennus sijainnin ja kielen perusteella. On ehdottoman tärkeää, että myös kärsimättömin sushifanaatikko löytää tiensä Pohjoismaiden parhaille susheille!

Omistaja: Sushibar Restaurants Finland Oy / The We Are Group Oy Ltd.
Sivuston suunnittelu ja toteutus: Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
Osoite: www.sushibarwine.com

Finnish Web Awards – Miten parhaat valitaan?

Kilpailun äänestysaika on käynnissä 15.6.–30.9.2020. Yleisö äänestää pääsarjojen kymmenen parasta työtä finaaliin, jotka julkistetaan 5.10.2020. Finalistien joukosta tuomaristo valitsee voittajat, minkä lisäksi palkitaan myös yleisön suosikki. Tuomaristo valitsee alasarjojen voittajat kaikista osallistujista. Tuomaristo koostuu merkittävistä suomalaisista yrityselämän vaikuttajista, jotka arvioivat sivustojen laatua elinkeinoelämän kannalta.

Ja ei kun äänestämään!

Jos pidit kirjoituksesta, kerro siitä muille!

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

Jos haluat lisää, tilaa uutiskirje!

Liity härkälaumaan

Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.