Blogi

Sinisen Härän vuosi – 2018

Vuosi alkaa vähitellen olla paketissa ja sitä ajatellessa tajuaa, että on tapahtunut paljon merkittäviä asioita. Vuosi on ollut varmasti allekirjoittaneen elämän haastavin, mutta samalla myös antoisin – niin töissä kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. Mäkeä on menty molempiin suuntiin. Menemällä epämukavuusalueelle tapahtuu kuitenkin selkeästi kehitystä!

2018 Sinisellä Härällä aloitti kaksi uutta työntekijää, joiden myötä myös liikevaihto kasvoi yli 60 % edellisvuoteen verrattuna. Uudella toimistolla Vallilassa on paiskittu hommia niin, että Sininen Härkä alkaa olla myös suurempien kilpailijoiden tiedossa. Tähän vaikuttaa mahdollisesti myös useat voitetut tarjouskilpailut.

Kehitystä tapahtui myös sisäisesti, ja olemmekin kehittäneet yrityksen toimintatapoja ja käytäntöjä aivan uudelle tasolle. GDPR, uudet sopimusehdot, uusi tarjouspohja, uusia palveluita, asiakaspalautteen kerääminen, työntekijöiden projektiseuranta, uudenlainen palkkamalli ja työsopimukset, työntekijöiden kouluttautuminen omatoimisesti työajalla, uusi täysin uuden tason verkkosivustopohjateema, antoisia yhteistyökuvioita ja uudistetut omat verkkosivutkin ovat lähes valmiit.

Yksi hienoista saavutuksista on tietysti myös Finnish Web Awardsin Gold-palkinto hatsolo.fi-sivustolla. Koko tiimi ja yksilöiden osaaminen on muutenkin taas ihan uudella tasolla. Ensi vuoden tavoitteisiin kuuluu liikevaihdon ja tiimin kasvattamisen lisäksi muun muassa oman sisällöntuotannon määrän lisääminen ja sitä kautta maineen kasvattaminen asiantuntijaorganisaationa. Osaamista ja tietotaitoa talosta löytyy, eikä kaikkea aina pysty tuomaan esille lyhyissä myyntitapaamisissa. On hyvä, jos pystymme näyttämään osaamistamme jo ensimmäistä tapaamista ennen.

Loistavia tuloksia on saatu aikaan myös asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta ja näistä tulemme varmasti kirjoittamaan tarkemmin uusilla sivuillamme referenssit-osiossa.

Erityisesti haluan kiittää kaikkia teitä asiakkaita, jotka olette olleet mukana. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Kiitos myös kaikille teille tutuille, jotka olette olleet tukemassa matkan varrella. Tietysti maininnan ansaitsee myös koko Sinisen Härän tiimi Mikko, Milla, Tiia ja Miro – olette mahtavia tyyppejä ja yhdessä me kaikki tehdään Sininen Härkä.

Mahtavaa uutta vuotta kaikille, tehdään ensi vuodesta yhdessä entistä parempi!

– Nico Härkönen
Perustaja / Toimitusjohtaja
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy

Jos pidit kirjoituksesta, kerro siitä muille!

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

Jos haluat lisää, tilaa uutiskirje!

Nico Härkönen

Nico Härkönen

Nico on digitaalisen markkinoinnin ja verkkopalveluiden ammattilainen ja idearikas Sininen Härän perustaja. Nicon intohimon kohteita ovat hyvän ruoan, matkustamisen ja urheilun lisäksi asiakaskokemuksen parantaminen, yritysten hakukonenäkyvyyden kasvattaminen sekä myynnin lisääminen. Sinisellä Härällä Nico vastaa asiakkuuksista, yhteistyökuvioista sekä liiketoiminnan kehittämisestä.

Liity härkälaumaan

Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.