Blogi

Sininen Härkä mukana Finnish Web Awardsissa burgerjoint.fi-sivustolla

Osallistuimme viime vuonna ensimmäistä kertaa Sinisen Härän historiassa Finnish Web Awardsiin, jossa palkitaan vuosittain Suomen parhaat verkkosivustojen ja mobiilipalveluiden tekijät ja tilaajat. Mörkö löi sisään vuoden etuajassa, ja hatsolo.fi-sivusto palkittiin Gold- ja Paras blogi -palkinnoilla.

Tänä vuonna skabailemaan lähdetään palkittuja artesaaniburgereita Suomen kansalle syöttävän Social Burgerjointin sivuston voimin. Sivusto on visuaalisesti näyttävä ja samalla loistava esimerkki Sinisen Härän verkkosivutoteutuksista. Katsotaan, miten onni suosii tänä vuonna. 🙌

Kilpailun ensimmäinen vaihe on yleisöäänestys, joka kestää syyskuun loppuun asti. Nettiäänten perusteella valitaan kunkin kilpailusarjan finalistit, jotka ilmoitetaan 7.10. Lopullisen päätöksen palkittavista sivustoista ja tekijöistä tekee tuomaristo, joka koostuu merkittävistä suomalaisista yrityselämän vaikuttajista. Tuomarointi tapahtuu lokakuussa ja palkintojen jako marraskuussa.

Käy äänestämässä Sinistä Härkää ja Social Burgerjointia, me arvostetaan kovasti jokaista ääntä (ja äänestäähän voi kerran vuorokaudessa, vink vink!). Tarkemman kuvauksen verkkosivuprojektista voit lukea alla.

Äänestä burgerjoint.fi-sivustoa

Social Burgerjoint – Helsingin (Suomen?) parhaat burgerit netissä

Social Burgerjoint on viime vuosien aikana laajentunut räjähdysmäisesti, ja tästä syystä myös verkkosivujen uudistus oli paikallaan. Burgerjoint lähti uudistamaan sivustoa Mainostoimisto Sinisen Härän kanssa. Heti aloituspalaverin jälkeen tavoite oli selvä – verkkosivujen tulee olla yhtä konstailemattomat ja simppelit kuin yrityksen konseptikin: “Maailma on sekava. Me päätimme tehdä siitä yksinkertaisemman. Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on tärkein.”

Markkinointitoimisto Oddy toteutti Social Burgerjointille visuaalisen ilmeen uudistuksen, jota myös verkkosivuprojektissa seurattiin huolella. Uudella sivustolla luonnollisen tärkeässä roolissa onkin visuaalinen näyttävyys, herkullisen menun selkeä esilletuonti sekä lähimmän Burgerjoint-ravintolan helppo löytyminen. Ravintolan löytymistä on helpotettu kustomoidun Google Maps -kartan avulla, joka paikantaa nopeimman tien burgerille käyttäjän syöttämän osoitteen avulla. Sivustolla erittäin tärkeässä roolissa ovat myös vaihtuvat kausi- ja lounasburgerit. Kausihampurilaisia tuodaan näyttävästi esiin niin etusivulla kuin myös Menu-sivulla.

Tärkeässä osassa sivustolla on myös uudelle sivustolle tuodut Ryhdy yrittäjäksi – ja Meille töihin -osiot. Social Burgerjoint on jatkamassa vahvaa kasvuaan, ja uusia innokkaita Burgerjoint-yrittäjiä tarvitaan jatkuvasti. Yrittäjäksi voi hakea yksinkertaisesti sivustolta löytyvällä lomakkeella, josta lähetetyt viestit ohjataan suoraan yrityksen intraan työn ja hallinnoinnin helpottamiseksi.

Fire Up!

Sivuston rakennuksen yhteydessä sivustolle toteuttiin myös Fire Up -kampanjasivu, jonka avulla nostetaan artesaaniburgerien ilosanomaa ympäri Suomea. Fire Up -sivulle on tuotu reseptejä, joiden avulla jokainen sivuston kävijä voi tehdä oman Burgerjoint-burgerinsa, tai itse asiassa koko aterian. Reseptejä löytyy niin ketsupin ja majoneesin teosta, ranskalaisten kautta itse hampurilaisen tekoon asti.

Burgermeister Mika “Pikkis” Tuomosen kommentti projektista: “Burgerjointin verkkosivuprojekti hoitui Sinisen Härän kanssa ongelmitta ja olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Aikataulusta pidettiin huolta, ja meitä muistutettiin tasaisin väliajoin omasta tontistamme projektissa.”

Äänestä burgerjoint.fi-sivustoa

 

Lataa ilmainen verkkosivujen ostajan opas
Onko teidän yrityksessänne verkkosivu-uudistus käsillä? Siinä tapauksessa, lataa ihmeessä ilmainen oppaamme. Opas on tehty auttamaan yrityksiä verkkosivujen ostamisessa, ja siinä käydään läpi kilpailutuksessa huomioon otettavia asioita aina tarjouspyynnön laatimisesta toteuttajien vertailuun.

Lataa ilmainen opas!

Jos pidit kirjoituksesta, kerro siitä muille!

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

Jos haluat lisää, tilaa uutiskirje!

Liity härkälaumaan

Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.