Rekry

SEA/SEO Specialist

Nico tässä moi,

olen Sinisen Härän toimari ja johtanut meidän digimarkkinoinnin tiimin tekemistä firman perustamisesta asti. Meillä on nyt auennut SEM Specialistin (SEA/SEO) rooli, ja haemme tähän tekijää, jolla on hakukonemarkkinoinnin osaamista myös Google Adsia laajemmalta alueelta.

Toivon, että löytäisimme tekijän, jolla on jo vähän enemmän kokemusta Googlen maksettujen mainoskampanjoiden (Ads, Shopping, Display ja miksei YouTubekin) suunnittelusta, toteutuksesta ja kehityksestä. Näin ollen myös analytiikan käyttöönotto ja sen tulkinta pitää olla tuttua. Lisäksi haluaisin, että tulevalla tekijällä on osaamista ja kokemusta myös orgaaniselta puolelta hakukoneoptimoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Tulevana härkäläisenä ottaisit vastuuta kaikista Sinisen Härän markkinoinnin Google-asiakkuuksista mutta osallistuisit myös verkkosivutiimimme tekemiseen esim. sivustojen SEO-asioissa ja analytiikan setupeissa (GTM, UA+GA4, GSC, GDS, Rank Math) sivustoille. Tekisit myös niin Adsin kuin verkkosivuston auditointeja hakukoneoptimoinnin näkökulmasta (esim. Ahrefs + muut työkalut). Lisäksi pääsisit antamaan konkreettisia kehitysehdotuksia asiakkaiden sivustojen hakukonenäkyvyyden kehittämiseen ja konversio-optimointiin liittyen – miksei käytettävyyteen ja sisältöihinkin, jos osaamisesi siihen taipuu. Tavoitteenasi on kehittää asiakkaiden liiketoimintaa eli löytää sitä parhaiten palvelevat toimenpiteet ja toteuttaa ne.

Painottuu osaamisesi sitten maksettuun tai orgaaniseen hakukonemarkkinointiin, meillä on joka tapauksessa tapana räätälöidä positioita sopivan tekijän osaamisen ympärille.

Sininen Härkä

Sininen Härkä tarjoaa digitaalisia palveluita, joiden tavoitteena on nostaa asiakkaidemme näkyvyyttä, tunnettuutta, uskottavuutta ja myyntiä. Olemme erikoistuneet laadukkaiden ja räätälöityjen WordPress-verkkosivustojen ja WooCommerce-verkkokauppojen suunnitteluun ja toteutukseen sekä kokonaisvaltaiseen digimarkkinointiin. Tarjoamme kattavaa, läpinäkyvää ja laadukasta palvelua, mikä on varmasti suuressa roolissa Sinisen Härän menestyksen takana. Kaikki me Sinisellä Härällä olemme intohimoisia digimarkkinoinnin ammattilaisia.

Pääset työskentelemään kiinnostavien ja mukavien asiakkuuksien parissa. Muutama asiakas mainitaksemme: BW restaurants (Farang, Gaijin, Bronda, Levain ym.), HY+, Malmin Korupaja, Patisserie Teemu Aura, Veikkaus, Arnolds, Sushibar + Wine ja Story, Delingua, Ponkes ja Viherviisikko.

Työtehtävät

 • Asiakkaiden sivustojen hakukonenäkyvyyden kehitys datan perusteella
  • Google Ads -kampanjoiden toteutus, hallinnointi, kehitys ja raportointi
  • Sivustojen SEO-määrittelyt, kartoitukset, auditoinnit ja kehitys
 • Analytiikan asennuspaketit
  • Analytiikan tilien perustaminen, yhdistäminen mainoskampanjoihin ja konversio-optimointi
 • Asiakkuuksien ylläpito ja digimarkkinoinnin kehitys yhdessä asiakkaan kanssa
  • Avainsanatutkimukset ja kilpailija-analyysit ym.

Mitä odotamme

 • Vähintään muutaman vuoden kokemusta tuloksellisen hakukonemarkkinoinnin tekemisestä
 • Analyyttistä otetta tekemiseen
 • Intohimoa digimarkkinointia kohtaan
 • Aitoa halua kehittää asiakkaan liiketoimintaa ja saada parempia tuloksia
 • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja nopeaa reagointia sekä paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Eduksi katsotaan

 • Google Tag Manager -osaaminen
 • YouTube-mainonnan osaaminen
 • Laajempi osaaminen digimarkkinoinnista, verkkosivuista tai -kaupoista
 • Automaatio-osaaminen
  • Mainonnan automatisointi
  • Markkinoinnin ja myynnin automaatio
 • Google Ads Editor -osaaminen

Mitä tarjoamme

 • Pääset mukaan tiimiin, jossa jokaisella on vähintään 4 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä – osalla jopa toistakymmentä vuotta
 • Töitä voi tehdä viihtyisissä ja uusissa tiloissa hyvällä sijainnilla Helsingin Vallilassa tai pääsääntöisesti etänä
  • Toimistolla on kuitenkin hyvä käydä silloin tällöin
 • Matalahierarkisen, itseohjautuvan, kunnianhimoisen ja kovaa vauhtia kasvavan toimiston
 • Osaamistasi ja kokemustasi vastaavan kiinteän kilpailukykyisen palkan
 • Työsuhde-edut:
  • Laaja terveysvakuutus, joka voimassa myös vapaa-ajalla
  • Liikunta- ja kulttuuri- tai työmatkaedut kuukausittain
  • Itseopiskeluaikaa työajalla sekä yhteiset kehityspäivät 3 kk välein
  • Talossa kaikkien työntekijöiden käytössä uudet kunto- ja jumppasalit sekä suihkut ja saunat
 • Meillä saa pelata pingistä, ampua työkavereita (tai toimitusjohtajaa) Nerf-pyssyillä, juoda kahvia tai makoilla sohvilla työajan puitteissa
 • Meillä on myös tapana tehdä yhdessä joka kuu jotain kivaa työaikana ja sen ulkopuolella

Lisätiedot ja hakemukset

Hae paikkaa tältä sivulta löytyvän rekrybotin kautta – emme ota hakemuksia vastaan ”perinteisen kaavan mukaan”. Toisin sanoen: jos paikka kiinnostaa, laita botti tulille! CV:tä ehtii viilailemaan myöhemminkin tarkastelun alaiseksi, jos sille on tarvetta. Tässä vaiheessa saman asian ajaa linkki omaan LinkedIn-profiiliin. Jos botin kanssa tulee haasteita, älä epäröi ottaa yhteyttä tai kysyä tarkennusta. 🙂

Toimi nopeasti, sillä etenemme heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kiitos mielenkiinnostasi ja toivottavasti tapaamme pian!

Nico Härkönen

Nico Härkönen

CEO, Founder, Partner
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
040 8222 843
nico@sininenharka.fi

Nico Härkönen

Nico Härkönen

CEO, Founder, Partner
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
040 8222 843
nico@sininenharka.fi

Tulevat työkaverisi kertovat

"Ehdottomasti kiinnostavinta Sinisellä Härällä on monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät asiakkuudet – kahta samanlaista työviikkoa meillä harvemmin näkee. Huikean joukkuehengen ansiosta jokaiselle tiimin jäsenelle on tarjolla vastuuta, haasteita ja työtehtäviä oman osaamisensa ja kunnianhimonsa mukaan. Viihtymistä ei myöskään yhtään haittaa se, että työvälineet ja -ympäristö on enemmän kuin kunnossa, työkaverit kaupungin parhaat ja toimiston subsoccer-mestaruutta pääsee ratkomaan aina kun on tarvetta luovalle tauolle."
Atte
Art Director
"Sinisen Härän verkkosivutiimissä on erilaisia osaajia ja projekteja, joissa kaikki pääsevät näyttämään vahvuutensa. Työskentely on sopivasti rentoa, ja se tapahtuu missä itselle parhaiten sopii. Toimistolla lentää hyvä huuli (ja joskus Nerf-ammukset), omaa rauhaakin saa. Etätöissäkin tuntee olevansa vahvasti tiimissä. Projektit ovat sopivan haastavia, pääsääntöisesti mielenkiintoisia ja mukavan mittaisia. Luovuutta pääsee käyttämään. Työhyvinvointi näkyy ja tuntuu konkreettisesti – hurraa hierontaetu! Parasta Sinisellä Härällä onkin koko paketti – koska työ ei ole pelkät työkaverit, työtehtävät tai viikkopalaverit. Se on myös sitä, kun kokee itsensä arvostetuksi. Ja sitä kun saa oppia uutta, siihen on varattu jopa aikaa kaikille - whaaat! Sinisellä Härällä löytyi uusi liekki uralle."
Sami
WordPress Developer
"Sininen Härkä työpaikkana tarjoaa monia mahdollisuuksia, on erilaisia asiakkuuksia, uusia oppeja, yhdessä tekemistä ja mikä tärkeintä: meidän porukka! Härällä olen saanut kasvaa ja kehittyä ammattilaisena omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Ja työkavereilta saa aina kysyä neuvoa, jos meinaa mennä sormi suuhun! Sopivasti haasteita, hyötyjä ja hurvittelua – sellaisena koen Sinisen Härän työpaikkana."
Janni
Marketing & HR Manager

Hakuaika: Toimi nopeasti, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työ alkaa: Lokakuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.
Työaika ja -sopimuksen laatu: Liukuvat työajat. Sopimuksen mukaan. Kokoaikainen.
Palkkaus: Osaamisen, kokemuksen ja sopimuksen mukaan. Kiinteä kuukausipalkka. Ballpark 3 500–4 500 €.

Lähetäthän hakemuksesi rekrybotin kautta mahdollisimman pian. Jos botti ei jostain syystä toimi, laitathan sähköpostia nico@sininenharka.fi tai soita +358 40 8222 843.

Meidän kanssa työskentelisit

Kun haet Siniselle Härälle töihin:

1. Työhaastattelu

Kutsumme hakemusten perusteella sopivimmat hakijat työhaastatteluun. Haastattelun tarkoituksena on tutustua molemmin puolin. Ja kartoittaa työntekijän soveltuvuutta työtehtävään.

2. Harjoitustehtävä

Työhaastatteluiden jälkeen pyydämme potentiaalisimpia työnhakijoita suorittamaan kevyen harjoitustehtävän taidonnäytteenä. Tehtävä paljastetaan myöhemmin ja kaikilla on sen suorittamiseen saman verran aikaa käytettävissä.

3. Toinen haastattelukierros

Ensimmäisen haastattelun, sekä harjoitustehtävän pohjalta kutsumme toiselle haastattelukierrokselle sopivimmat työnhakijat. Sopivan työtekijän valintaan liittyy usein myös suosittelu. Ennen lopullista päätöstä saatamme siis jossain kohtaa prosessia myös soittaa suosittelijoillesi. Tehtävään valittuun henkilöön olemme henkilökohtaisesti yhteydessä ja lähetämme työsopimuksen etukäteen luettavaksi.

4. Työsopimuksen läpikäynti ja allekirjoitus

Läpinäkyvyys on meille tärkeää ja siksi haluammekin aina, että niin asiakkaat kuin työntekijätkin tietävät kenen kanssa ovat lähdössä yhteistyöhön ja millä ehdoilla. Katsotaan siis työsopimus vielä yhdessä läpi, sovitaan käytännön asioista ja viimeistellään sopimus sekä vastaillaan viimeisiin kysymyksiin ja hoidetaan nimet paperiin.