Rekry

Projektipäällikkö, verkkosivut ja -kaupat

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Jaakko tässä moi,

olen Sinisen Härän verkkosivutiimin esihenkilö, ja meikäläisen tiimi kaipaisi nyt seuraavaa vahvistusta johtamaan meidän asiakkaiden WordPress-verkkosivu- ja WooCommerce-verkkokauppaprojekteja.

Isoa kuvaa tuijottelevan käsien heiluttelijan sijaan haluamme löytää porukkaamme tekijätyypin. Töitä riittää, ja proikkarin rooliin kuuluu paljon kommunikaatiota, muistuttelua, asioiden varmistelua sekä eteenpäin viemistä niin asiakkaan kuin meidän tiiminkin suuntaan. Tärkein tavoitteesi on, että projektit etenevät asiakkaiden tavoitteiden sekä meidän tiimin etujen mukaisesti – sen jälkeen voit keskittyä kehitystyöhön. Toisinpäin kuvio ei onnistu (tätä on jo kokeiltu, eikä toiminut).

Meidän projektit ovat jatkuvasti entistä vaativampia, ja siksi sinulta pitäisi löytyä kokemusta verkkosivu- ja verkkokauppaprojekteista. Sinun ei tarvitse osata koodata tai rakentaa sivustoja, mutta jonkinlaista näkemystä toimivien verkkosivustojen suunnittelusta ja teknisen toteutuksen lainalaisuuksista on oltava, jotta voit kommunikoida sujuvasti sekä suunnittelijoiden että devaajien kanssa.

Meidän asiakkuudet käynnistyvät usein verkkosivu-uudistuksella ja jatkuvat sen jälkeen digimarkkinoinnin yhteistyöllä. Siksi olisi hyvä jos ymmärrät, mitä digimarkkinointi tarvitsee verkkosivuilta, jotta tuloksia saadaan aikaiseksi.

En kuitenkaan odota, että osaat kaiken heti. Tietyn perustason ohella etsin oikeaa asennetta, mindsettiä ja potentiaalia. Asioista voit aina sparrata meidän 5-henkisen verkkosivutiimin kanssa. Tärkeintä on, että ymmärrät, milloin tarvitset apua.

Rehellisyyden nimissä on kerrottava, että meillä ei ole kaikki valmista. Sininen Härkä kasvaa jatkuvasti, ja tekemisen mallit muuttuvat ja muovaantuvat. Teemme paljon asioita todella hyvin, mutta kehittävääkin riittää. Jos ahdistut muutoksesta, tähän hommaan ei kannata lähteä. No Bullshit -asenne ohjaa meidän kaikkea tekemistä, ja sitä odotan myös sinulta.

Työsi sisältää

 • projektijohtamista (tärkein hommasi) = varmistat, että projektit etenevät tavoitteiden mukaisesti, asiakas tietää missä mennään ja mitä on tulossa, tiimin työt on oikein resursoitu, projektit pysyvät kannattavina ja sekä tiimi, asiakas että Sininen Härkä ovat tyytyväisiä.
 • asiakaskommunikaatiota = vastaat siitä, että tiimillä ja asiakkaalla on kaikki tarvittava tieto projektin toteuttamista varten. Joskus tämä vaatii paljonkin viestittelyä, soittelua ja palsuilua.
 • tekemisen kehittämistä = jos huomaat huonoja prosesseja tai heikkoja kohtia tekemisessämme, viet asioita eteenpäin minun ja toimarimme Nicon kanssa. Fantsu kehittäminen tulee kuitenkin vasta itse projektijohtamisen jälkeen.
 • lisämyyntiä = kun huomaat paikan ehdottaa asiakkaalle hyvää ratkaisua tai uutta toimintatapaa, tartut siihen. Sinun ei välttämättä tarvitse hoitaa myyntiä itse, mutta tiedon pitää kulkea sinulta myyjillemme.
 • vaatimusmäärittelyä = sinun pitäisi pystyä tiimin avustuksella selvittämään, miten asiakkaan verkkosivutoiveet ja tavoitteet toteutetaan teknisesti ja mitä se voisi maksaa.

Odotan sinulta

 • kokemusta WordPress-verkkosivuprojekteista ja niiden johtamisesta
 • kykyä viestiä ymmärrettävästi puhuen ja kirjoittaen (suomeksi ja englanniksi)
 • ajan- ja resurssienhallintaa, priorisointia ja delegointitaitoja
 • ajoittaista paineensietokykyä ja keskeneräisyyden kanssa toimeen tulemista
 • ihmisläheisyyttä (eli et saa ainakaan lähtökohtaisesti vihata erilaisia ihmisiä).

Plussaa on, jos

 • olet myyntihenkinen ja haluat tarjota hyviä ratkaisuja, kun sille tulee paikka
 • sinulta löytyy teknistä osaamista ja ymmärrät samalla myös hyvän designin päälle (tiedän, että tämä on paljon vaadittu yhdeltä ihmiseltä, mutta saahan sitä toivoa, eikö?)
 • ymmärrät hakukoneoptimointia ja digimarkkinointia.

Mitä saat meillä? Uskallan luvata, että

 • pääset mukaan tiimiin, jossa jokaisella on vähintään 6 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä – osalla jopa toistakymmentä vuotta
 • olemme hioneet verkkosivujen toteuttamisen prosessia huolella, joten et tule tyhjään pöytään
 • meillä palkka on hyvä: 3 500–4 500 € kokemuksestasi riippuen
 • jos joku asia ketuttaa, saat kertoa sen ja sinua kuunnellaan. Meillä ei piilotella mitään, ja työntekijät saavat olla ihan aitoja tunteitaan ilmaisevia ihmisiä.
 • työsuhde-edut ovat hyvällä tasolla. Kuten eräs konsultti kerran totesi: ”En ole nähnyt missään muualla näin paljon työsuhde-etuja”. Noh, kerta se on ensimmäinenkin.
 • meillä saa pelata pingistä, ampua työkavereita (tai toimitusjohtajaa) Nerf-pyssyillä, juoda kahvia tai makoilla sohvilla työajan puitteissa
 • meillä on myös tapana tehdä yhdessä joka kuu jotain kivaa työaikana ja sen ulkopuolella.

Hae paikkaa parissa minuutissa

Jos tunsit innostusta tätä ilmoitusta lukiessasi, laita hakemuksesi tulemaan sivulla olevalla rekrybotilla! Kovien tekijöiden ei tarvitse ruinata työpaikkaa, siksi en pyydä sinulta CV:tä tai avointa hakemusta. Riittää, että vastaat botin kysymyksiin rehellisesti ja jätät yhteystietosi. Yksityiskohdat selviävät kyllä haastatteluissa. Toivottavasti innostut hakemaan meille töihin!


Hakuaika: HAKU ON PÄÄTTYNYT!
Työ alkaa: Elokuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työaika ja -sopimuksen laatu: Liukuvat työajat. Sopimuksen mukaan. Kokoaikainen.
Palkkaus: Kokemuksen ja sopimuksen mukaan. Kiinteä kuukausipalkka.

Nico Härkönen

Nico Härkönen

CEO, Founder, Partner
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
040 8222 843
nico@sininenharka.fi

Nico Härkönen

Nico Härkönen

CEO, Founder, Partner
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
040 8222 843
nico@sininenharka.fi

Tulevat työkaverisi kertovat

"Ehdottomasti kiinnostavinta Sinisellä Härällä on monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät asiakkuudet – kahta samanlaista työviikkoa meillä harvemmin näkee. Huikean joukkuehengen ansiosta jokaiselle tiimin jäsenelle on tarjolla vastuuta, haasteita ja työtehtäviä oman osaamisensa ja kunnianhimonsa mukaan. Viihtymistä ei myöskään yhtään haittaa se, että työvälineet ja -ympäristö on enemmän kuin kunnossa, työkaverit kaupungin parhaat ja toimiston subsoccer-mestaruutta pääsee ratkomaan aina kun on tarvetta luovalle tauolle."
Atte
Art Director
"Sinisen Härän verkkosivutiimissä on erilaisia osaajia ja projekteja, joissa kaikki pääsevät näyttämään vahvuutensa. Työskentely on sopivasti rentoa, ja se tapahtuu missä itselle parhaiten sopii. Toimistolla lentää hyvä huuli (ja joskus Nerf-ammukset), omaa rauhaakin saa. Etätöissäkin tuntee olevansa vahvasti tiimissä. Projektit ovat sopivan haastavia, pääsääntöisesti mielenkiintoisia ja mukavan mittaisia. Luovuutta pääsee käyttämään. Työhyvinvointi näkyy ja tuntuu konkreettisesti – hurraa hierontaetu! Parasta Sinisellä Härällä onkin koko paketti – koska työ ei ole pelkät työkaverit, työtehtävät tai viikkopalaverit. Se on myös sitä, kun kokee itsensä arvostetuksi. Ja sitä kun saa oppia uutta, siihen on varattu jopa aikaa kaikille - whaaat! Sinisellä Härällä löytyi uusi liekki uralle."
Sami
WordPress Developer
"Sininen Härkä työpaikkana tarjoaa monia mahdollisuuksia, on erilaisia asiakkuuksia, uusia oppeja, yhdessä tekemistä ja mikä tärkeintä: meidän porukka! Härällä olen saanut kasvaa ja kehittyä ammattilaisena omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Ja työkavereilta saa aina kysyä neuvoa, jos meinaa mennä sormi suuhun! Sopivasti haasteita, hyötyjä ja hurvittelua – sellaisena koen Sinisen Härän työpaikkana."
Janni
Marketing & HR Manager

Hakuaika: HAKU ON PÄÄTTYNYT
Työ alkaa: Elokuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työaika ja -sopimuksen laatu: Liukuvat työajat. Sopimuksen mukaan. Kokoaikainen.
Palkkaus: Kokemuksen ja sopimuksen mukaan. Kiinteä kuukausipalkka.

 

Lisätiedot:
Jaakko Innanen

Chief Growth Officer
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
+358 40 775 1061
jaakko@sininenharka.fi

Meidän kanssa työskentelisit

Kun haet Siniselle Härälle töihin:

1. Työhaastattelu

Kutsumme hakemusten perusteella sopivimmat hakijat työhaastatteluun. Haastattelun tarkoituksena on tutustua molemmin puolin. Ja kartoittaa työntekijän soveltuvuutta työtehtävään.

2. Harjoitustehtävä

Työhaastatteluiden jälkeen pyydämme potentiaalisimpia työnhakijoita suorittamaan kevyen harjoitustehtävän taidonnäytteenä. Tehtävä paljastetaan myöhemmin ja kaikilla on sen suorittamiseen saman verran aikaa käytettävissä.

3. Toinen haastattelukierros

Ensimmäisen haastattelun, sekä harjoitustehtävän pohjalta kutsumme toiselle haastattelukierrokselle sopivimmat työnhakijat. Sopivan työtekijän valintaan liittyy usein myös suosittelu. Ennen lopullista päätöstä saatamme siis jossain kohtaa prosessia myös soittaa suosittelijoillesi. Tehtävään valittuun henkilöön olemme henkilökohtaisesti yhteydessä ja lähetämme työsopimuksen etukäteen luettavaksi.

4. Työsopimuksen läpikäynti ja allekirjoitus

Läpinäkyvyys on meille tärkeää ja siksi haluammekin aina, että niin asiakkaat kuin työntekijätkin tietävät kenen kanssa ovat lähdössä yhteistyöhön ja millä ehdoilla. Katsotaan siis työsopimus vielä yhdessä läpi, sovitaan käytännön asioista ja viimeistellään sopimus sekä vastaillaan viimeisiin kysymyksiin ja hoidetaan nimet paperiin.