Rekry

Projektipäällikkö, digimarkkinointi

Haku on päättynyt!

Sininen Härkä kasvaa kovaa vauhtia ja tällä kertaa haemme osaavaa projektipäällikköä johtamaan asiakkaidemme digimarkkinoinnin projekteja.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja tarkka koordinoija, joka innostuu päästessään työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa. Tuleva projektipäällikkömme hahmottaa kokonaisuudet ja uskaltaa valita plan b:n tarvittaessa. Tehtävässä menestyminen vaatii aikaisempaa kokemusta tiimin johtamisesta, sisällöntuotannosta ja budjetin hallinnasta. Projektipäälliköltä odotetaan ennen kaikkea ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista kokonaisuutena.

Sinisellä Härällä tulet työskentelemään osana intohimoista ja energistä tehojengiä. Me arvostamme luovuutta, oma-aloitteisuutta ja kaupallista näkökulmaa – huonoja vitsejä ja tilannekomiikkaa unohtamatta!

Työtehtävät

 • Digimarkkinointiprojektien johtaminen ja projektinhallinta
 • Tuotantoprosessin ohjaaminen, valvonta ja laadun varmistaminen
 • Digimarkkinointisuunnitelmat, asiakkaan mediavalinnat ja budjetin allokointi
 • Projektien resursointi, aikataulutus ja kannattavuuden varmistaminen
 • Projektien ja tulosten raportointi asiakkaille ja esimiehelle
 • Aktiivinen yhteydenpito asiakkaiden kanssa
 • Vetovastuu asiakastapaamisista ja asiakkaan markkinoinnin koordinoinnista ja kehityksestä
 • Asiakkuuksien kasvattaminen ja kehittäminen
 • Avustaminen tarjousten teossa ja lisämyynti asiakkaalle
 • Tarvittaessa myös kädet saveen – teksti- ja mediasisältöjen lisäys, kuvien muokkaus, hakukoneoptimointi, jne.

Mitä odotamme

 • Kykyä hallinnoida useita samanaikaisia projekteja ja pitää langat käsissä
 • Suurien kokonaisuuksien hahmottamista, hyvää paineensietokykyä ja jämäkkyyttä
 • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja nopeaa reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
 • Terävää kynää, kykyä tuottaa hyvää sisältöä ja viestiä laadukkaasti
 • Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Eduksi katsotaan

 • Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta tai kiinnostusta myynnistä, markkinointistrategioiden suunnittelusta, hakukoneoptimoinnista ja -markkinoinnista, sosiaalisen median kampanjoista tai markkinoinnin automaatioista
 • Sydämiämme lämmittää erityisesti myös, jos sinulla on taustaa verkkosivujen parissa työskentelystä
 • Esimieskokemuksestakaan ei ole haittaa

Mitä tarjoamme

 • Ammattitaitoisen tehotiimin ja parhaat työkaverit
 • Matalahierarkisen, itseohjautuvan, kunnianhimoisen ja kovaa vauhtia kasvavan toimiston
 • Osaamistasi ja kokemustasi vastaavan kiinteän kilpailukykyisen palkan
 • Hyvät työvälineet ja Macbook-työympäristön
 • Vapauden olla oma itsesi – ei pukeutumiskoodia tai mikromanagerointia
 • Itseopiskeluaikaa työajalla sekä yhteiset kehityspäivät 3 kk välein
 • Tyylikkäät ja viihtyisät uudet toimitilat hyvällä sijainnilla Helsingin Vallilassa
  • Talossa kaikkien työntekijöiden käytössä uudet kunto- ja jumppasalit sekä suihkut ja saunat
 • Laaja terveysvakuutus, joka voimassa myös vapaa-ajalla
 • Liikunta- ja kulttuuri tai työmatkaedut kuukausittain
 • Härkäbileet pari kertaa vuodessa, uudenoppimispäivät kvartaaleittain sekä kuukausittaiset #Thankgoditsbullday-afterit
 • Laadukkaat kahvit, iKaffea, Fazerin Sinisistä suklaata, soodaa streamattuna, hedelmäkoreja, kuukausittainen aamupala firman piikkiin vaihtuvissa lokaatioissa sekä tietty perjantaibisset (tai -limut)

Mainetta niittänyt toimistokoripallo ja Nerf-sota tuovat taukoa työpäiviin. Meillä saa tehdä töitä etänä tai toimistolla joustavin työajoin – tosin jengillä on yhdessä sen verran hauskaa, että varsinkin näin etäaikana kaipaillaan kovasti yhteistä toimistoelämää!

Sininen Härkä

Sininen Härkä tarjoaa digitaalisia palveluita, joiden tavoitteena on nostaa asiakkaidemme näkyvyyttä, tunnettuutta, uskottavuutta ja myyntiä. Olemme erikoistuneet laadukkaiden ja räätälöityjen WordPress-verkkosivustojen ja WooCommerce-verkkokauppojen suunnitteluun ja toteutukseen sekä kokonaisvaltaiseen digimarkkinointiin. Tarjoamme kattavaa, läpinäkyvää, laadukasta ja henkilökohtaista palvelua, mikä on varmasti suuressa roolissa Sinisen Härän menestyksen takana. Kaikki me Sinisellä Härällä olemme intohimoisia digimarkkinoinnin ammattilaisia.

Pääset työskentelemään kiinnostavien ja mukavien asiakkuuksien parissa. Muutama asiakas mainitaksemme: Patisserie Teemu Aura, Arnolds, Roots Helsinki, Sushibar + Wine, Delingua, Ponkes, Toimintakeidas ja Viherviisikko.

Lisätiedot ja hakemukset

Hae tätä paikkaa tältä sivulta löytyvän rekrybotin kautta – emme ota hakemuksia vastaan ”perinteisen kaavan mukaan”. Toisin sanoen: jos paikka kiinnostaa, niin laita botti tulille! CV:tä ehtii viilailemaan myöhemminkin tarkastelun alaiseksi, jos sille on tarvetta. Tietysti meidän on tärkeä tietää, mitä olet aiemmin tehnyt, mutta ethän nyt ainakaan CV:n viimeistelemättömyyden takia jätä hakematta. Tässä vaiheessa saman asian ajaa linkki omaan LinkedIn-profiiliin. Jos botin kanssa tulee haasteita, älä epäröi ottaa yhteyttä tai kysyä tarkennusta. 🙂

Ensimmäiset haastattelut pidetään tammikuun alussa ja päätös tulevasta työntekijästä helmikuun aikana.

Kiitos mielenkiinnostasi ja toivottavasti tapaamme pian!

Hakuaika: Hakuaika on päättynyt
Työ alkaa: Helmikuu 2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika ja -sopimuksen laatu: Liukuvat työajat. Sopimuksen mukaan. Kokoaikainen.
Palkkaus: Sopimuksen mukaan. Kiinteä kuukausipalkka.

Lähetäthän hakemuksesi rekrybotin kautta 26.12.2021 mennessä. Jos botti ei jostain syystä toimi, laitathan sähköpostia nico@sininenharka.fi.

Nico Härkönen

Nico Härkönen

CEO, Founder, Partner
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
040 8222 843
nico@sininenharka.fi

Nico Härkönen

Nico Härkönen

CEO, Founder, Partner
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
040 8222 843
nico@sininenharka.fi

Tulevat työkaverisi kertovat

"Ehdottomasti kiinnostavinta Sinisellä Härällä on monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät asiakkuudet – kahta samanlaista työviikkoa meillä harvemmin näkee. Huikean joukkuehengen ansiosta jokaiselle tiimin jäsenelle on tarjolla vastuuta, haasteita ja työtehtäviä oman osaamisensa ja kunnianhimonsa mukaan. Viihtymistä ei myöskään yhtään haittaa se, että työvälineet ja -ympäristö on enemmän kuin kunnossa, työkaverit kaupungin parhaat ja toimiston subsoccer-mestaruutta pääsee ratkomaan aina kun on tarvetta luovalle tauolle."
Atte
Art Director
"Sinisen Härän verkkosivutiimissä on erilaisia osaajia ja projekteja, joissa kaikki pääsevät näyttämään vahvuutensa. Työskentely on sopivasti rentoa, ja se tapahtuu missä itselle parhaiten sopii. Toimistolla lentää hyvä huuli (ja joskus Nerf-ammukset), omaa rauhaakin saa. Etätöissäkin tuntee olevansa vahvasti tiimissä. Projektit ovat sopivan haastavia, pääsääntöisesti mielenkiintoisia ja mukavan mittaisia. Luovuutta pääsee käyttämään. Työhyvinvointi näkyy ja tuntuu konkreettisesti – hurraa hierontaetu! Parasta Sinisellä Härällä onkin koko paketti – koska työ ei ole pelkät työkaverit, työtehtävät tai viikkopalaverit. Se on myös sitä, kun kokee itsensä arvostetuksi. Ja sitä kun saa oppia uutta, siihen on varattu jopa aikaa kaikille - whaaat! Sinisellä Härällä löytyi uusi liekki uralle."
Sami
WordPress Developer
"Sininen Härkä työpaikkana tarjoaa monia mahdollisuuksia, on erilaisia asiakkuuksia, uusia oppeja, yhdessä tekemistä ja mikä tärkeintä: meidän porukka! Härällä olen saanut kasvaa ja kehittyä ammattilaisena omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Ja työkavereilta saa aina kysyä neuvoa, jos meinaa mennä sormi suuhun! Sopivasti haasteita, hyötyjä ja hurvittelua – sellaisena koen Sinisen Härän työpaikkana."
Janni
Marketing & HR Manager

Hakuaika: Hakuaika päättynyt
Työ alkaa: Helmikuu 2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika ja -sopimuksen laatu: Liukuvat työajat. Sopimuksen mukaan. Kokoaikainen.
Palkkaus: Sopimuksen mukaan. Kiinteä kuukausipalkka.

Lisätiedot:
Nico Härkönen
CEO, Founder
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
+358 40 8222 843
nico@sininenharka.fi

Meidän kanssa työskentelisit

Kun haet Siniselle Härälle töihin:

1. Työhaastattelu

Kutsumme hakemusten perusteella sopivimmat hakijat työhaastatteluun. Haastattelun tarkoituksena on tutustua molemmin puolin. Ja kartoittaa työntekijän soveltuvuutta työtehtävään.

2. Harjoitustehtävä

Työhaastatteluiden jälkeen pyydämme potentiaalisimpia työnhakijoita suorittamaan kevyen harjoitustehtävän taidonnäytteenä. Tehtävä paljastetaan myöhemmin ja kaikilla on sen suorittamiseen saman verran aikaa käytettävissä.

3. Toinen haastattelukierros

Ensimmäisen haastattelun, sekä harjoitustehtävän pohjalta kutsumme toiselle haastattelukierrokselle sopivimmat työnhakijat. Sopivan työtekijän valintaan liittyy usein myös suosittelu. Ennen lopullista päätöstä saatamme siis jossain kohtaa prosessia myös soittaa suosittelijoillesi. Tehtävään valittuun henkilöön olemme henkilökohtaisesti yhteydessä ja lähetämme työsopimuksen etukäteen luettavaksi.

4. Työsopimuksen läpikäynti ja allekirjoitus

Läpinäkyvyys on meille tärkeää ja siksi haluammekin aina, että niin asiakkaat kuin työntekijätkin tietävät kenen kanssa ovat lähdössä yhteistyöhön ja millä ehdoilla. Katsotaan siis työsopimus vielä yhdessä läpi, sovitaan käytännön asioista ja viimeistellään sopimus sekä vastaillaan viimeisiin kysymyksiin ja hoidetaan nimet paperiin.