Rekry

Rekry: Junior WordPress Developer

Sinisen Härän kasvaessa kovaa vauhtia, haemme nyt nuoreen tiimiimme uutta WordPress-kehittäjää. Junior WP-devaajan tehtävänä on toteuttaa, kehittää ja ylläpitää verkkosivu- ja verkkokauppaprojekteja yhdessä projektipäällikön, visuaalisen suunnittelijan ja viestintäassarin kanssa. Etsimällämme henkilöllä on esimerkiksi työkokemusta ja ymmärrystä digitaalisista palveluista sekä tietysti kokemusta WordPressista alustana. Henkilöltä löytyy mahdollisesti myös tietojenkäsittelyn tai tietotekniikan muu koulutus taskusta, mutta aito kiinnostus sekä harrastuneisuus sekä aiempi kokemus menee koulutuksen edelle.

Tässä työtehtävässä pääset konkreettisesti kehittämään ja toteuttamaan asiakkaiden verkkosivuja ja -kauppoja kokonaisvaltaisesti ja tulospohjaisesti yhdessä tiimin kanssa. Me Sinisellä Härällä räätälöimme kaikki verkkosivustot ja -kaupat asiakaskohtaisesti eli mitään valmisteemoja ei käytetä. Teknisesti sivustot hostataan WP-optimoidulla webhotellilla ja tehdään Sinisen Härän oman teeman päälle, asiakaskohtaista lapsiteemaa ja Elementor-page builderia hyödyntäen. Pääset siis konkreettisesti suunnittelemaan, millainen kokonaisuus palvelee asiakasta parhaiten. On myös tärkeää, että asiakassuhteiden hoitaminen tai projektin koordinointi ajatuksena eivät ole sinulle täysin vieraita.

WP-devaajalla on hyvä olla myös visuaalista silmää ja ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista kokonaisuutena, sillä vaikka et suunnittele esimerkiksi leiskoja itse, toteutat kuitenkin lopputuotteen, eikä leiska aina kata kaikkea. Näitä jopa tärkeämmässä roolissa on kuitenkin intohimoinen asenne, oma-aloitteisuus ja kyky ottaa vastuuta omista töistä.

Työ on pääsääntöisesti omatoimista työskentelyä sivustojen toteutuksen osalta, mutta tarkoitus on suunnitella sivustoja ja kehittää tuloksia yhdessä Sinisen Härän tiimin kanssa. Myös muu mahdollinen osaamisesi otetaan työnkuvassa huomioon, sillä muita palveluitamme ovat esimerkiksi hakukonemainonta ja -optimointi, konversio-optimointi, analytiikkapalvelut, markkinoinnin automaatio sekä sivuston tekninen kehitys esimerkiksi suorituskyvyn osalta.

Työtehtävät

 • Verkkosivujen ja -kauppojen suunnittelu, toteutus ja kehitys
 • Sivustojen ylläpito, päivitys ja kehitys
 • Digitaalinen markkinointi työntekijän osaamista ja mielenkiinnon kohteita hyödyntäen (sivuston optimointi, markkinoinnin automaatio, analytiikka, konversio-optimointi tai hakukoneoptimointi)

Mitä odotamme

 • Kokemusta WordPressin kanssa työskentelystä sekä ymmärrystä sen toiminnasta
 • Intohimoista suhtautumista verkkosivujen ja -kauppojen kehitykseen
 • Ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä ottaa vastuuta omista töistä ja aikatauluttaa niitä
 • Kiinnostusta ja ammattimaista suhtautumista digitaaliseen markkinointiin
 • Tarkkaa ja reipasta asennetta sekä oma-aloitteisuutta
 • Mitä useampaa kieltä puhut, sen parempi (HTML, CSS, PHP, JavaScript, MySQL, yms, jne, etc)

Mitä tarjoamme

 • Monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kokonaisvaltaisen digimarkkinoinnin parissa
 • Mahdollisuuden muokata omaa työnkuvaa oman osaamisen mukaan
 • Pienen ja ammattitaitoisen tehotiimin ja parhaat työkaverit – meillä on töissä sinun lisäksesi nuoria ja rentoja tyyppejä
 • Mahdollisuuden oikeasti kehittää asiakasyritysten liiketoimintaa
 • Osaamistasi vastaavan kiinteän pohjapalkan
 • Joustavat työajat, mahdollisuuden ajoittaiseen etätyöskentelyyn sekä mahdollisuuden työtäsi parhaiten tukevaan työtapaan
 • Mahdollisuuden kokeilla uusia asioita tulosten kehittämiseksi
 • Laajentaa omaa vastuualuetta käytettävissä olevan ajan ja oman osaamisesi mukaan
 • Tyylikkäät ja viihtyisät toimitilat hyvällä sijainnilla Helsingin Vallilassa
 • Avokonttorin hyvän meiningin, mutta samalla työrauhan esim. vastamelukuulokkeet päässä tai äänieristetyssä neukkarissa
 • Liikunta- ja kulttuurisetelit kuukausittain
 • Laadukkaat kahvit iKaffella joka päivä, soodaa streamattuna, hedelmäkoreja sekä tietty perjantaibisset (tai limut)
 • Pari tuntia kuussa itseopiskeluaikaa työajalla sekä kehityspäivät 3 kk välein – firman bileitä unohtamatta

Mainostoimisto Sininen Härkä

Mainostoimisto Sininen Härkä tarjoaa digitaalisia palveluita, joiden tavoitteena on yksinkertaistettuna nostaa asiakkaiden näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä. Me ollaan erikoistuttu laadukkaiden ja räätälöityjen WordPress-verkkosivujen ja WooCommerce-kauppojen toteutuksiin sekä digimarkkinointiin, kuten hakukonemainontaan ja -optimointiin. Me tarjotaan kattavaa, laadukasta ja henkilökohtaista palvelua, mikä on varmasti suuressa roolissa suosiomme takana. Kaikki me Sinisellä Härällä ollaan ammattitaitoisia ja rentoja tyyppejä, mutta kuitenkin intohimoisia digimarkkinoinnin ammattilaisia. Käy selaamassa meidän saittia lisää, niin saat oikeasti parempaa kuvaa meistä, meidän palveluista, caseista ja asiakkaista. Kaikki ei mahdu tähän. Muutama asiakas mainitaksemme: Arnolds, TFW Helsinki, Chilit, HY+, Social Burgerjoint, EduExcellence, Hatsolo, Toimintakeidas, Tieturi ja Private Skies.

Lisätiedot ja hakemukset:
Lähetäthän avoimen hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen sähköpostitse.

Toisaalta. Tärkeintä on, että laitat viestiä, jos olet kiinnostunut tästä paikasta. CV:tä ehtii viilailemaan myöhemminkin tarkastelun alaiseksi. Tietysti meidän on tärkeä tietää, mitä on tullut tehtyä, mutta idea on siis se, että ethän nyt ainakaan CV:n viimeistelemättömyyden takia jätä hakematta. Kiitti!

Nico Härkönen

CEO, Founder
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
+358 40 8222 843
[email protected]

Tulevat työkaverisi kertovat

"Parasta Sinisellä Härällä työskentelyssä on pienen yrityksen tuoma laaja vastuu - kaikki saavat vaikuttaa tittelistä ja työnkuvasta riippumatta isoihinkin linjoihin yritystoiminnassa. Visuaalisena suunnittelija olen ollut osana niin uusien digimainonnan tuotteiden kehityksessä kuin hinnastojen laatimisessa."
Milla
Visual Designer
"Sinisellä Härällä parasta on meidän huikea porukka, jonka ansiosta töissä ei ole koskaan tylsää ja huonommin alkanut aamukin saa piristyspiikin toimistolle saapuessa. Naurulta ei tässä jengissä voi välttyä! Fiilis on sopivan rento, mutta töihin keskitytään täysillä ja tarkasti. Halu kehittää ja kehittyä on vahvasti läsnä. Koen, että olen tärkeä osa tiimiä ja saan ottaa tarpeeksi vastuuta omista työtehtävistäni. Viikkoja piristää yhteiset lounashetket, hyvän musiikin kuuntelu sekä milloin mistäkin vedosta voitetut skumppatarjoilut!"
Tiia
Marketing and Communications Assistant

Työ alkaa: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työaika ja työsopimuksen laatu: Liukuvat työajat. Sopimuksen mukaan. Kokoaikainen.

Palkkaus: Kokemuksen ja sopimuksen mukaan. Kiinteä kuukausipalkka.

Lähetäthän avoimen hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen sähköpostitse.

Lisätiedot ja hakemukset:
Nico Härkönen

CEO, Founder
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
+358 40 8222 843
[email protected]

Meidän kanssa työskentelisit

Kun haet Siniselle Härälle töihin:

1. Työhaastattelu

Kutsumme hakemusten ja ansioluetteloiden perusteella sopivimmat hakijat työhaastatteluun. Haastattelun tarkoituksena on tutustua molemmin puolin. Jos jatkat rekrytointiprosessia eteenpäin, saat seuraavaksi tehtäväksi ennakkotehtävän.

2. Ennakkotehtävä

Ennakkotehtävän tarkoituksena on kartoittaa hakijan lähtötasoa, soveltuvuutta ja kykyä ratkaista tehtävä. Ennakkotehtävä vastaa oikeaa asiakkailtamme saatavaa toimeksiantoa.

3. Lounas Sinisen Härän tiimin kanssa

Kolmannessa vaiheessa tapaamme rennoissa merkeissä esimerkiksi lounaalla. Samalla tapaat mahdollisia uusia työkavereitasi ja pääset kysymään, millaista arki Sinisellä Härällä on. Lopullinen rekrytointipäätös tehdään koko Sinisen Härän tiimin voimin. Tsemppiä hakuprosessiin!