Rekry

Digital Marketing Specialist

Haku päättynyt!

Kiitos kaikille paikasta kiinnostuneille.

Sinisen Härän kasvaessa kovaa vauhtia haemme nyt tiimiimme Digital Marketing Specialistia. Ja jos ollaan ihan rehellisiä, niin aika moni muukin yritys taitaa hakea. Yllätys? Tällä hetkellä hyviä tekijöitä tuntuu olevan vähemmän kuin töitä on tarjolla. Kysymys kuuluukin, mitä Sinisellä Härällä on tarjota työntekijälle ja miten me saadaan tehtyä hakuprosessista mahdollisimman vaivaton?

Yksi tapa on hakea töihin meidän rekrybotin kautta – ilman CV:tä!

Aloitetaan yleisellä tasolla. Me Sinisellä Härällä lähdemme siitä, että jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan juuri heitä palveleva markkinoinnin kokonaisuus. Ei siis tarjota vain Google Adsia, somemainontaa tai SEO-pakettia, vaan halutaan rakentaa toimiva, (suurempi) joustava kokonaisuus.

Digital Marketing Specialistin tehtävänä on suunnitella, kehittää ja toteuttaa asiakasyritysten digimarkkinointia monikanavaisesti ja tuloksellisesti. Tehtävässä pärjäät parhaiten, jos osaat suunnittelun lisäksi toteuttaa kampanjoita sosiaalisessa mediassa ja tuottaa laadukasta sisältöä – mahdollisesti myös markkinoinnin automaatioon liittyen. Etsimällämme henkilöllä on jo työkokemusta ja ymmärrystä digitaalisista palveluista ja niiden suunnittelusta eri aloilla (pääsääntöisesti B2B). Henkilöltä löytyy lähtökohtaisesti myös markkinoinnin, mainonnan tai liiketalouden koulutus, mutta osaaminen, aito kiinnostus ja harrastuneisuus sekä aiempi alan kokemus menee koulutuksen edelle. Digital Marketing Specialistilta odotetaan ennen kaikkea ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista kokonaisuutena, sillä työtehtävässä on tärkeää, että hahmotat digimarkkinoinnin punaisen langan ja osaat soveltaa osaamistasi.

Digital Marketing Specialistin tehtävänä on suunnitella, kehittää ja toteuttaa asiakasyritysten digimarkkinointia monikanavaisesti ja tuloksellisesti.

Jos Siniselle Härälle haluaa töihin, tärkeässä roolissa on ehdottomasti intohimoinen asenne, oma-aloitteisuus ja kyky ottaa vastuuta omista töistä ja asiakkaalle tuotetusta lisäarvosta. Myös muu mahdollinen osaamisesi otetaan työnkuvassa huomioon, sillä haluamme aina hyödyntää tiimimme osaamisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Työtehtävät

 • Digimarkkinoinnin ja markkinointikampanjoiden suunnittelu, toteutus, kehitys ja raportointi
 • Sisällöntuotanto markkinoinnin automaatiota, sähköpostimarkkinointia tai somekampanjoita varten
  • Sisällöt toteutetaan lähtökohtaisesti aina yhteistyössä asiakkaan kanssa
 • Asiakastapaamiset ja markkinoinnin tulosten sekä uusien ideoiden esittäminen
 • Muu digitaalinen markkinointi työntekijän osaamista ja mielenkiinnon kohteita hyödyntäen
  • Hakukonemainonta ja -optimointi, analytiikka tai konversio-optimointi

Mitä odotamme

 • Kokemusta digitaalisen markkinoinnin parissa työskentelystä sekä ymmärrystä suuremmista kokonaisuuksista
  • Asiakaspolkujen ja konversioihin vaikuttavien tekijöiden ymmärrys
 • Ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä ottaa vastuuta omista töistä ja aikatauluttaa niitä
 • Terävää kynää ja erinomaista suomen kielen taitoa
 • Hyviä viestintätaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Intohimoista suhtautumista digimarkkinointiin ja digitaalisiin palveluihin
 • Oma-aloitteisuutta ja tarkkaa, reipasta ja can do -asennetta
 • Mitä useampi markkinoinnin kanava on tuttu, sen parempi. Kilpailuetua saat seuraavista työkaluista:
  • Facebook Business Manager, LinkedIn Campaign Manager, Google Analytics, Active Campaign (tm. vastaava), Google Ads, Hotjar ja Ahrefs sekä Data Studio, Google Search Console ja Google Tag Manager

Kaikkea näistä ei tietenkään tarvitse osata, mutta tarkoitus on aina kehittää asiakasyrityksen liiketoimintaa ja myyntiä monikanavaisesti ja tuloksellisesti – ei vain hankkia lisää kävijöitä. Voidaan siis puhua myös growth hackingista.

Mitä tarjoamme

 • Monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kokonaisvaltaisen digimarkkinoinnin parissa
 • Mahdollisuuden laajentaa omaa vastuualuetta ja työnkuvaa käytettävissä olevan ajan ja oman osaamisesi mukaan
 • Ammattitaitoisen tehotiimin ja parhaat työkaverit – meillä on töissä sinun lisäksesi nuoria ja rentoja tyyppejä
 • Matalahierarkisen, itseohjautuvan, kunnianhimoisen ja kovaa vauhtia kasvavan toimiston
 • Mahdollisuuden oikeasti vaikuttaa asiakasyritysten sekä Sinisen Härän liiketoiminnan kehitykseen
 • Osaamistasi vastaavan kiinteän kilpailukykyisen pohjapalkan
 • Tyylikkäät ja viihtyisät toimitilat hyvällä sijainnilla Helsingin Vallilassa
 • Joustavat työajat, mahdollisuuden ajoittaiseen etätyöskentelyyn sekä mahdollisuuden työtäsi parhaiten tukevaan työtapaan
 • Hyvät työvälineet ja Macbook-työympäristön
 • Vapauden olla oma itsesi – ei pukeutumiskoodia tai mikromanagerointia
 • Itseopiskeluaikaa työajalla sekä yhteiset kehityspäivät 3 kk välein
 • Härkäbileet pari kertaa vuodessa, kuukausittaiset #Thankgoditsbullday-afterit ja viikottaiset tietovisat
 • Liikunta- ja kulttuurisetelit kuukausittain
 • Alennus TFW-Helsinki -salien jäsenmaksusta
 • Laadukkaat kahvit iKaffella, soodaa streamattuna, hedelmäkoreja, kuukausittainen aamupala vaihtuvissa lokaatioissa sekä tietty perjantaibisset (tai limut)
 • Niin ja ehdottomasti myös tasaisen epätasaisin väliajoin vierailevat toimistokoirat! 🙂

Mainostoimisto Sininen Härkä

Sininen Härkä tarjoaa digitaalisia palveluita, joiden tavoitteena on yksinkertaistettuna nostaa asiakkaiden näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä. Me ollaan erikoistuttu laadukkaiden ja räätälöityjen WordPress-verkkosivustojen ja WooCommerce-kauppojen toteutuksiin sekä kokonaisvaltaiseen digimarkkinointiin. Lue lisää Ulkoistettu digimarkkinointipäällikkö -konseptista. Me tarjotaan kattavaa, laadukasta ja henkilökohtaista palvelua, mikä on varmasti suuressa roolissa suosiomme takana. Kaikki me Sinisellä Härällä ollaan rentoja ja hyviä tyyppejä, mutta kuitenkin intohimoisia digimarkkinoinnin ammattilaisia.

Käy selaamassa meidän saittia lisää, niin saat oikeasti parempaa kuvaa meistä, meidän palveluista, caseista ja asiakkaista. Muutama asiakas mainitaksemme: Social Burgerjoint (pronssia FWA 2019), Hatsolo (kultaa FWA 2018), Arnolds, TFW Helsinki, Chilit, HY+, Toimintakeidas, Tieturi, NanaFit ja Private Skies. Uusimpia mielenkiintoisia asiakkuuksia ovat esimerkiksi liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä tapahtumia järjestävä ja Suomen kovimpia urheilumaailman puhujia välittävä Sportspot, mm. Story, Bar Cón ja Sushibar+Wine -nimisiä ravintoloita pyörittävä We Are Group, monipuolinen ohjelmistotalo Codento, hiustuotteiden asiantuntija Biozell sekä piharakennuksia valmistava Luoman.

Miksi hakea meille?

Vain taivas (ja budjetti) on rajana.

Tämän työpaikkailmoituksen alussa mainitsin siitä, että meidän pitää tarjota syitä hakea töihin juuri Sinisellä Härälle. Jos luit ilmoituksen tarkkaan, huomasit jo varmasti monta syytä. Ehkä tärkeimpien eli aivan timanttisen porukan ja mielenkiintoisten työtehtävien ja asiakkuuksien lisäksi pari asiaa, mitä haluamme kuitenkin ehdottomasti korostaa ovat vastuun ja vapauden määrä, joita pienempi toimisto pystyy tarjoamaan sekä tietysti mahtava meininki, joka meidän toimistolla on päivittäin.

Tämä paikka eroaa muista varmasti myös siinä, että pääset kehittämään myös Sinisen Härän tarjoamaa digimarkkinoinnin kokonaisuutta. Pääset halutessasi tekemään digimarkkinoinnin palvelumuotoilua ja suunnittelemaan Sinisen Härän omaa digimarkkinointia uudelle tasolle. Tässä kohtaa vain taivas (+aika ja budjetti) on rajana. Haluamme ennen kaikkea myös hyödyntää osaamistasi, joten työtehtäväsi painottuvat varmasti omien vahvuuksiesi ympärille.

Lisätiedot ja hakemukset

Lähetäthän avoimen hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen sähköpostitse.

Toisaalta. Tärkeintä on, että laitat viestiä, jos olet kiinnostunut tästä paikasta. CV:tä ehtii viilailemaan myöhemminkin tarkastelun alaiseksi. Tietysti meidän on tärkeä tietää, mitä on tullut tehtyä, mutta idea on siis se, että ethän nyt ainakaan CV:n viimeistelemättömyyden takia jätä hakematta. Kokeile tosiaan vaikka meidän rekrybottia tästä alta. 🙂

Kiitos ja toivottavasti tapaamme pian! 🙂

Nico Härkönen

Nico Härkönen

CEO, Founder, Partner
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
040 8222 843
nico@sininenharka.fi

Nico Härkönen

Nico Härkönen

CEO, Founder, Partner
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
040 8222 843
nico@sininenharka.fi

Tulevat työkaverisi kertovat

"Ehdottomasti kiinnostavinta Sinisellä Härällä on monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät asiakkuudet – kahta samanlaista työviikkoa meillä harvemmin näkee. Huikean joukkuehengen ansiosta jokaiselle tiimin jäsenelle on tarjolla vastuuta, haasteita ja työtehtäviä oman osaamisensa ja kunnianhimonsa mukaan. Viihtymistä ei myöskään yhtään haittaa se, että työvälineet ja -ympäristö on enemmän kuin kunnossa, työkaverit kaupungin parhaat ja toimiston subsoccer-mestaruutta pääsee ratkomaan aina kun on tarvetta luovalle tauolle."
Atte
Art Director
"Sinisen Härän verkkosivutiimissä on erilaisia osaajia ja projekteja, joissa kaikki pääsevät näyttämään vahvuutensa. Työskentely on sopivasti rentoa, ja se tapahtuu missä itselle parhaiten sopii. Toimistolla lentää hyvä huuli (ja joskus Nerf-ammukset), omaa rauhaakin saa. Etätöissäkin tuntee olevansa vahvasti tiimissä. Projektit ovat sopivan haastavia, pääsääntöisesti mielenkiintoisia ja mukavan mittaisia. Luovuutta pääsee käyttämään. Työhyvinvointi näkyy ja tuntuu konkreettisesti – hurraa hierontaetu! Parasta Sinisellä Härällä onkin koko paketti – koska työ ei ole pelkät työkaverit, työtehtävät tai viikkopalaverit. Se on myös sitä, kun kokee itsensä arvostetuksi. Ja sitä kun saa oppia uutta, siihen on varattu jopa aikaa kaikille - whaaat! Sinisellä Härällä löytyi uusi liekki uralle."
Sami
WordPress Developer
"Sininen Härkä työpaikkana tarjoaa monia mahdollisuuksia, on erilaisia asiakkuuksia, uusia oppeja, yhdessä tekemistä ja mikä tärkeintä: meidän porukka! Härällä olen saanut kasvaa ja kehittyä ammattilaisena omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Ja työkavereilta saa aina kysyä neuvoa, jos meinaa mennä sormi suuhun! Sopivasti haasteita, hyötyjä ja hurvittelua – sellaisena koen Sinisen Härän työpaikkana."
Janni
Marketing & HR Manager

Haku päättynyt!

Kiitos kaikille paikasta kiinnostuneille.

Työ alkaa: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työaika ja työsopimuksen laatu: Liukuvat työajat. Sopimuksen mukaan. Kokoaikainen.

Palkkaus: Kokemuksen ja sopimuksen mukaan. Kiinteä kuukausipalkka.

Lähetäthän avoimen hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen sähköpostitse.

Lisätiedot ja hakemukset:
Nico Härkönen

CEO, Founder, Digital Marketing Specialist (itsekin)
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
+358 40 8222 843
nico@sininenharka.fi

Meidän kanssa työskentelisit

Kun haet Siniselle Härälle töihin:

1. Työhaastattelu

Kutsumme hakemusten perusteella sopivimmat hakijat työhaastatteluun. Haastattelun tarkoituksena on tutustua molemmin puolin. Ja kartoittaa työntekijän soveltuvuutta työtehtävään.

2. Harjoitustehtävä

Työhaastatteluiden jälkeen pyydämme potentiaalisimpia työnhakijoita suorittamaan kevyen harjoitustehtävän taidonnäytteenä. Tehtävä paljastetaan myöhemmin ja kaikilla on sen suorittamiseen saman verran aikaa käytettävissä.

3. Toinen haastattelukierros

Ensimmäisen haastattelun, sekä harjoitustehtävän pohjalta kutsumme toiselle haastattelukierrokselle sopivimmat työnhakijat. Sopivan työtekijän valintaan liittyy usein myös suosittelu. Ennen lopullista päätöstä saatamme siis jossain kohtaa prosessia myös soittaa suosittelijoillesi. Tehtävään valittuun henkilöön olemme henkilökohtaisesti yhteydessä ja lähetämme työsopimuksen etukäteen luettavaksi.

4. Työsopimuksen läpikäynti ja allekirjoitus

Läpinäkyvyys on meille tärkeää ja siksi haluammekin aina, että niin asiakkaat kuin työntekijätkin tietävät kenen kanssa ovat lähdössä yhteistyöhön ja millä ehdoilla. Katsotaan siis työsopimus vielä yhdessä läpi, sovitaan käytännön asioista ja viimeistellään sopimus sekä vastaillaan viimeisiin kysymyksiin ja hoidetaan nimet paperiin.