Rekry

Etsimme Designeria

Hakuaika on päättynyt!

Rekry etenee prosessin mukaisesti:

1. Työhaastattelu
2. Harjoitustehtävä
3. Suosittelut ja sopivan työntekijän valinta
4. Työsopimuksen läpikäynti ja allekirjoitus

Kiitos kaikille paikasta kiinnostuneille.

—-

Moi! Kiinnostaisiko päästä suunnittelemaan siistejä verkkosivuja, timanttisia verkkokauppoja ja yritysten brändi-ilmeitä? Jos vastasit kyllä, tässä olisi sinulle loistomesta! Kyllä, juuri sinulle.

Sininen Härkä kasvaa kovaa vauhtia, ja nyt haemme nuorekkaaseen tiimiimme Designeria. Designerin työtehtävien pääpaino on asiakkaidemme verkkosivujen ja -kauppojen käyttöliittymien ja layoutien suunnittelussa sekä toteutuksessa, yhdessä Art Directorimme Aten ja muun kannustavan tiimimme kanssa. Lisäksi pääset suunnittelemaan asiakkaidemme brändi-ilmeitä, logoja ja erilaisia markkinointikampanjoita.

Etsimämme henkilö on tarkkasilmäinen ja luova suunnittelija, joka hahmottaa visuaalisuuden lisäksi myös asiakkaidemme liiketoiminnan tavoitteet.

Olet tärkeä osa niin verkkosivu- kuin digimarkkinointitiimiämme. Työ on pääsääntöisesti omatoimista työskentelyä, mutta suunnittelua tehdään jatkuvasti yhdessä tiimin ja asiakkaan kanssa.

Sinisellä Härällä tulet työskentelemään osana energistä tehojengiä, jossa kukin on oma vahva itsensä. Me arvostamme luovuutta, oma-aloitteisuutta ja kaupallista näkökulmaa – huonoja vitsejä ja tilannekomiikkaa unohtamatta!

Työtehtävät

 • Verkkosivujen ja -kauppojen käyttöliittymien ja layoutien suunnittelu sekä toteutus
 • Asiakkaiden brändi-ilmeiden ja logojen suunnittelu ja toteutus
 • Markkinointikampanjoiden visuaalisen materiaalin toteutus
 • Osallistuminen asiakaspalavereihin yhdessä muun tiimin kanssa

Mitä odotamme

 • Vähintään kaksi vuotta kokemusta verkkosivuihin ja -kauppoihin liittyvästä suunnittelutyöstä
 • Näyttöjä onnistuneista verkkosivujen suunnitteluprojekteista
 • Ymmärrät käyttäjäystävällisen suunnittelun ja UX-/UI-designin periaatteet
 • Intohimoista ja ammattimaista suhtautumista suunnittelutyöhön ja digitaaliseen markkinointiin
 • ”Asiakas ei ole aina oikeassa” – osaat kuunnella asiakasta, mutta tarvittaessa uskallat myös kyseenalaistaa heidän toiveitaan ja näkemyksiään
 • Ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä ottaa vastuuta omista töistä ja niiden aikataulutuksesta
 • Tarkkaa ja reipasta työotetta sekä oma-aloitteisuutta
 • Asiakaslähtöistä asennetta
 • Itsevarmuutta esitellä ja perustella omia tuotoksia asiakkaalle
 • Hyvää stressinsietokykyä ajoittain hektisessä digitoimiston arjessa
 • Kokemusta ja osaamista alan tärkeimmistä ohjelmistoista (Photoshop, InDesign, Illustrator, XD/Sketch/Figma)

Mitä tarjoamme

 • Monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kokonaisvaltaisen digimarkkinoinnin parissa
 • Mahdollisuuden laajentaa omaa vastuualuetta ja työnkuvaa käytettävissä olevan ajan ja oman osaamisesi mukaan
 • Ammattitaitoisen tehotiimin ja parhaat työkaverit – meillä on töissä sinun lisäksesi nuoria ja rentoja tyyppejä
 • Matalahierarkisen, itseohjautuvan, kunnianhimoisen ja kovaa vauhtia kasvavan toimiston
 • Osaamistasi vastaavan kiinteän kilpailukykyisen palkan
 • Tyylikkäät ja viihtyisät uudet toimitilat hyvällä sijainnilla Helsingin Vallilassa
 • Joustavat työajat, mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä työtäsi parhaiten tukevaan työtapaan
 • Hyvät työvälineet ja Macbook-työympäristön
 • Vapauden olla oma itsesi – ei pukeutumiskoodia tai mikromanagerointia
 • Itseopiskeluaikaa työajalla sekä yhteiset kehityspäivät 3 kk välein
 • Härkäbileet pari kertaa vuodessa, kuukausittaiset #Thankgoditsbullday-afterit ja viikottaiset tietovisat
 • Liikunta-, matka- tai kulttuurisetelit kuukausittain
 • Alennus mm. TFW Helsinki -salien jäsenmaksusta + muut asiakasedut
 • Laadukkaat kahvit iKaffella, soodaa streamattuna, Clean Drink -energiajuomat, hedelmäkoreja, kuukausittainen aamupala vaihtuvissa lokaatioissa sekä tietty perjantaibisset (tai -limut)
 • Niin ja ehdottomasti myös tasaisen epätasaisin väliajoin vierailevat toimistokoirat! 🙂

Sininen Härkä

Sininen Härkä tarjoaa digitaalisia palveluita, joiden tavoitteena on nostaa asiakkaiden näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä. Olemme erikoistuneet laadukkaiden ja räätälöityjen WordPress-verkkosivustojen ja WooCommerce-kauppojen suunnitteluun ja toteutukseen sekä kokonaisvaltaiseen digimarkkinointiin. Tarjoamme kattavaa, laadukasta ja henkilökohtaista palvelua, mikä on varmasti suuressa roolissa suosiomme takana. Kaikki me Sinisellä Härällä olemme rentoja ja hyviä tyyppejä sekä intohimoisia digimarkkinoinnin ammattilaisia.

Pääset työskentelemään kiinnostavien ja mukavien asiakkuuksien parissa. Muutama asiakas mainitaksemme: Social Burgerjoint (pronssia FWA 2019), Hatsolo (kultaa FWA 2018), Sushibar + Wine, Biozell, Ponkes, Arnolds, TFW Helsinki, HY+, Toimintakeidas ja Scope Design (kiitos uusien hienojen toimitilojen suunnittelusta!). Uusimpia mielenkiintoisia asiakkuuksia ovat muun muassa Patisserie Teemu Aura, Roots Helsinki, Zure ja Delingua.

Lisätiedot ja hakemukset

Hae tätä paikkaa tältä sivulta löytyvän rekrybotin kautta. Emme ota hakemuksia vastaan ”perinteisen kaavan mukaan” – saat lisättyä botin kautta myös tarvittavat liitteet. Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään välittömästi sopivimman matchin löydyttyä. Toisin sanoen: jos paikka kiinnostaa, niin laita botti tulille! CV:tä ehtii viilailemaan myöhemminkin tarkastelun alaiseksi. Tietysti meidän on tärkeä tietää, mitä olet aiemmin tehnyt, mutta ethän nyt ainakaan CV:n viimeistelemättömyyden takia jätä hakematta.

Kiitos ja toivottavasti tapaamme pian! 🙂

Työ alkaa: Tammikuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työaika ja työsopimuksen laatu: Liukuvat työajat. Sopimuksen mukaan. Kokoaikainen.
Palkkaus: Kokemuksen ja sopimuksen mukaan. Kiinteä kuukausipalkka.

Lähetäthän hakemuksesi rekrybotin kautta sunnuntaihin 29.11.2020 mennessä. Jos botti ei toimi, laita sähköpostia nico@sininenharka.fi.

Nico Härkönen

Nico Härkönen

CEO, Founder, Partner
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
040 8222 843
nico@sininenharka.fi

Nico Härkönen

Nico Härkönen

CEO, Founder, Partner
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
040 8222 843
nico@sininenharka.fi

Tulevat työkaverisi kertovat

"Ehdottomasti kiinnostavinta Sinisellä Härällä on monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät asiakkuudet – kahta samanlaista työviikkoa meillä harvemmin näkee. Huikean joukkuehengen ansiosta jokaiselle tiimin jäsenelle on tarjolla vastuuta, haasteita ja työtehtäviä oman osaamisensa ja kunnianhimonsa mukaan. Viihtymistä ei myöskään yhtään haittaa se, että työvälineet ja -ympäristö on enemmän kuin kunnossa, työkaverit kaupungin parhaat ja toimiston subsoccer-mestaruutta pääsee ratkomaan aina kun on tarvetta luovalle tauolle."
Atte
Art Director
"Sinisen Härän verkkosivutiimissä on erilaisia osaajia ja projekteja, joissa kaikki pääsevät näyttämään vahvuutensa. Työskentely on sopivasti rentoa, ja se tapahtuu missä itselle parhaiten sopii. Toimistolla lentää hyvä huuli (ja joskus Nerf-ammukset), omaa rauhaakin saa. Etätöissäkin tuntee olevansa vahvasti tiimissä. Projektit ovat sopivan haastavia, pääsääntöisesti mielenkiintoisia ja mukavan mittaisia. Luovuutta pääsee käyttämään. Työhyvinvointi näkyy ja tuntuu konkreettisesti – hurraa hierontaetu! Parasta Sinisellä Härällä onkin koko paketti – koska työ ei ole pelkät työkaverit, työtehtävät tai viikkopalaverit. Se on myös sitä, kun kokee itsensä arvostetuksi. Ja sitä kun saa oppia uutta, siihen on varattu jopa aikaa kaikille - whaaat! Sinisellä Härällä löytyi uusi liekki uralle."
Sami
WordPress Developer
"Sininen Härkä työpaikkana tarjoaa monia mahdollisuuksia, on erilaisia asiakkuuksia, uusia oppeja, yhdessä tekemistä ja mikä tärkeintä: meidän porukka! Härällä olen saanut kasvaa ja kehittyä ammattilaisena omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Ja työkavereilta saa aina kysyä neuvoa, jos meinaa mennä sormi suuhun! Sopivasti haasteita, hyötyjä ja hurvittelua – sellaisena koen Sinisen Härän työpaikkana."
Janni
Marketing & HR Manager

Työ alkaa: Tammikuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työaika ja työsopimuksen laatu: Liukuvat työajat. Sopimuksen mukaan. Kokoaikainen.

Palkkaus: Kokemuksen ja sopimuksen mukaan. Kiinteä kuukausipalkka.

Lähetäthän hakemuksesi rekrybotin kautta sunnuntaihin 29.11.2020 mennessä. Laita sähköpostia, jos botti ei toimi.

Lisätietoa:
Nico Härkönen

CEO, Founder
Mainostoimisto Sininen Härkä Oy
+358 40 8222 843
nico@sininenharka.fi

Meidän kanssa työskentelisit

Kun haet Siniselle Härälle töihin:

1. Työhaastattelu

Kutsumme hakemusten perusteella sopivimmat hakijat työhaastatteluun. Haastattelun tarkoituksena on tutustua molemmin puolin. Ja kartoittaa työntekijän soveltuvuutta työtehtävään.

2. Harjoitustehtävä

Työhaastatteluiden jälkeen pyydämme potentiaalisimpia työnhakijoita suorittamaan kevyen harjoitustehtävän taidonnäytteenä. Tehtävä paljastetaan myöhemmin ja kaikilla on sen suorittamiseen saman verran aikaa käytettävissä.

3. Toinen haastattelukierros

Ensimmäisen haastattelun, sekä harjoitustehtävän pohjalta kutsumme toiselle haastattelukierrokselle sopivimmat työnhakijat. Sopivan työtekijän valintaan liittyy usein myös suosittelu. Ennen lopullista päätöstä saatamme siis jossain kohtaa prosessia myös soittaa suosittelijoillesi. Tehtävään valittuun henkilöön olemme henkilökohtaisesti yhteydessä ja lähetämme työsopimuksen etukäteen luettavaksi.

4. Työsopimuksen läpikäynti ja allekirjoitus

Läpinäkyvyys on meille tärkeää ja siksi haluammekin aina, että niin asiakkaat kuin työntekijätkin tietävät kenen kanssa ovat lähdössä yhteistyöhön ja millä ehdoilla. Katsotaan siis työsopimus vielä yhdessä läpi, sovitaan käytännön asioista ja viimeistellään sopimus sekä vastaillaan viimeisiin kysymyksiin ja hoidetaan nimet paperiin.