Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle

Yrityksen kotisivut ovat monelle ensimmäinen kosketus heidän tarvitsemansa tuotteen tai palvelun tarjoamaan yritykseen. Monet kuluttajat valitsevat käyttämänsä yritykset ensivaikutelman tai suositusten pohjalta. Mikäli yrityksesi kotisivut eivät vastaa tarjoamasi palvelun tai tuotteen laatua, saattavat asiakkaat ostaa tuotteen kilpailijalta ainoastaan huonosti toteutettujen tai visuaalisesti epämiellyttävien kotisivujen takia. Mutta ei huolta – me autamme sinua saamaan sivustostasi tyylikkään näköisen ja mieleenpainuvan!

Mainostoimisto Sinisen Härän käytössä asiakkaiden kotisivujen toteutuksessa on maailman suosituin nettisivualusta WordPress. Teemme kaikista asiakkaidemme sivustoista juuri asiakkaamme näköisiä ja pyrimme pitämään mielessä aina myös sivuston helppokäyttöisyyden ja selkeyden, kuitenkaan visuaalisesta ilmeestä tinkimättä. Kaikki sivustot suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja asiakas pääsee myös itse seuraamaan sivuston rakentamista niin halutessaan.

Haluan kuulla lisää!

Miksi juuri WordPress?

– Täysin kustomoitavissa
– Hakukoneystävällinen
– Ällistyttävän helppo käyttää
– Toimii kaikilla laitteilla, eri selaimilla, käyttöjärjestelmillä ja mobiilissa
– Turvallinen ja luotettava
– Monipuoliset liitäntämahdollisuudet
– Responsiivinen design
– Laaja valikoima ilmaisia lisäosia
– Joustavuus ja soveltuvuus moneen käyttötarkoitukseen
– Maailman käytetyin verkkosivualusta
– Kehittyy jatkuvasti
– Erilaisten tiedostojen ja ulkoisten liitännäisten soveltuvuus

– HUOM! Emme käytä WordPressin valmispohjia, vaan suunnittelemme asiakkaidemme sivustot aina yksilöllisesti asiakkaidemme toiveiden mukaisesti omaan kustomoituun teemaan!

WordPress – Maailman käytetyin

WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva, maailman käytetyin verkkosivualusta. Kaikista maailman sivustoista yhteensä jopa 30% on tehty kyseisellä käyttöjärjestelmällä. WordPress dominoi maailmaa myös verkkokauppojen alustana, joten kyseessä ei missään nimessä ole enää tänä päivänä vain blogialusta.

Jatkuvasti kehittyvä

WordPress kehittyy jatkuvasti ja siihen tehdään uusia päivityksiä lähes päivittäisellä tasolla. Näin toimitaan siksi, että voidaan taata tasaista ja nykyaikaista kehitystä sekä tarjota WordPressin käyttäjille entistä parempi internet-selaamisen kokemus yhä uudelleen ja uudelleen. WordPressiin on myös tarjolla satoja tuhansia erilaisia lisäosia, jotka tekevät sivuston kustomoinnista ja muokkaamisesta helpompaa.

Helppo käyttää

WordPress on myös hyvin joustava nettisivualusta, joka mukautuu moneen erilaiseen tarpeeseen. Alustaan voidaan muun muassa liittää myös laadukas verkkokauppa. WordPressin yksi arvostetuimpia ominaisuuksia on varmasti sisällönhallintajärjestelmän helppokäyttöisyys. WordPress on luonut sisällön muokkaamista helpottavan tekstieditorin, jonka käytön opettelu on myös kokemattomalle käyttäjälle hyvinkin helppoa. WordPress tekstieditori on käytännössä yhtä helppo käyttää kuin kaikkien tuntema, tuttu ja turvallinen tekstinkäsittelyohjelma Word.

Hakukoneystävällinen ja lisäosat

Yksi hyvin tärkeä syy valita WordPress on nykypäivänä entistä tärkeämmäksi noussut hakukoneoptimointi. WordPress on hyvin hakukoneystävällinen ja sen laaja valikoima erilaisia lisäosia mahdollistavat niin sivuston teknisen kuin sisällöllisen hakukoneoptimoinnin, jotta saat sivustosi ihmisten nähtäville myös Googlessa ja muissa hakukoneissa. Lisäosilla saadaan luotua sivustolle helposti myös esimerkiksi mainosbannerit, yhteydenottolomakkeet, kyselylomakkeet, kuvagalleriat ja paljon muuta.

Usean henkilön hallinnointi

WordPress-sivustoa voi hallinnoida tarvittaessa myös useampi henkilö, mikä helpottaa sisällön muokkaamista, verkkokaupan tulosten seurantaa sekä muita tärkeitä jokapäiväisiä tai viikoittaisia sivustoon liittyviä asioita.

Ulkoisten ominaisuuksien liittäminen

WordPressiin on myös helppo liittää erilaisia ulkoisia ominaisuuksia, kuten Googlen tarjoama Analytics-palvelu, joka seuraa sivustollasi vierailevia kävijöitä. Analytics kertoo muun muassa, kuinka monta kävijää sivustollasi vierailee, mistä he ovat sivustollesi tulleet ja millä sivuilla he ovat käyneet. Analytics listaa myös monia muita mielenkiintoisia asioita, kuten esimerkiksi käyttäjän sijainnin, sivustolla vietetyn ajan sekä erilaisia heidän käyttämiään hakusanoja. Analyticsin lisäksi voit halutessasi käyttää sivustollasi erilaisia mainospalveluita, joiden avulla voit alkaa jopa tienata rahaa.

Sosiaalisen median integraatio

Myös sosiaalinen media on otettu huomioon WordPressin suunnittelussa ja tänä päivänä sosiaalisen median painikkeiden, tykkäyslaatikoiden ja uutisvirtojen integrointi ja näkyviin saaminen WordPress sivustoille on tehty helpoksi. Tämä mahdollistaa ajankohtaisten sosiaalisen median päivitysten näkymisen saman tien omilla kotisivuillasi.

Joustava ja monipuolinen

WordPress soveltuu monipuolisuutensa ja joustavuutensa ansiosta moneen eri käyttötarkoitukseen. WordPressillä voi tehdä käytännössä mitä vain ja sitä käytetäänkin maailmanlaajuisesti muun muassa kotisivujen, blogien, kuvagallerioiden, portfolioiden sekä verkkokauppojen tekemiseen ja ylläpitämiseen.

Täysin kustomoitavissa

Mainostoimisto Sinisen Härän käyttämän erillisen design editorin avulla sivustostasi voidaan luoda yksilöllinen ja juuri sellainen kuin itse haluat. Käytännössä kaikki on kustomoitavissa fonteista ja väreistä sivuston asetteluun ja rakenteeseen. Saamme taatusti luotua teille tyylikkään näköiset kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan toimivat myös osana liiketoimintaanne sekä tuovat lisää näkyvyyttä ja myyntiä.

Responsiivisuus

Kaikki Mainostoimisto Sinisen Härän toteuttamat kotisivut suunnitellaan asiakkaan halutessa responsiivisiksi, mikä tarkoittaa sitä, että sivusto toimii kaiken kokoisilla näytöillä niin tietokoneilla ja tableteilla kuin älypuhelimillakin. Sivusto skaalautuu automaattisesti oikean kokoiseksi erikokoisilla näytöillä. Tänä päivänä sivuston responsiivisuus on erityisen tärkeää, sillä yhä useampi potentiaalinen asiakas selaa internettiä mitä erilaisimmilla mobiililaitteilla. Jos sivusto ei näy oikein tai näkyy huonosti, on hänen helppo siirtyä kilpailijan sivustolle. Myös hakukoneet ottavat responsiivisuuden tänä päivänä vakavammin ja antavat mobiililaitteille optimoiduille sivustoille jopa paremman sijoituksen mobiililaitteiden hakutuloksissa.

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Mikäli budjettinne on tiukka ja haluatte säästää kotisivujen tekemisessä, tarjoamme myös valmiita teemoja, joiden päälle yrityksenne kotisivut voidaan rakentaa. Valmiit teemat nopeuttavat sivuston suunnittelua, mutta eivät välttämättä ole kaikkien mielestä tarpeeksi yksilöllisiä. Toki näihinkin teemoihin voidaan tehdä muutoksia asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Kaikki tarvitsemanne saman katon alta!

WordPress -sivujen perustamiseen et käytännössä tarvitse muuta, kuin domainin ja webhotellin, jossa sivusto tulee käytännössä fyysisesti sijaitsemaan. Myös nämä saat tilattua Mainostoimisto Siniseltä Härältä, sillä tarjoamme asiakkaillemme myös hosting-palveluita. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä kokonaisvaltaiseen ja laajaan palveluntarjontaamme ja saamme jatkuvasti kiitosta laadukkaista palveluistamme. Asiakkaan kannalta on kuitenkin helpointa tilata kaikki palvelut samasta paikasta, eikä varata itse domainia, tilata webhotellia palveluntarjoajalta, teetättää kotisivujen ilme graafisella suunnittelijalla ja toteuttaa sivut vielä kolmannen tahon kanssa. Mainostoimisto Sininen Härkä tarjoaa kaiken tarvitsemasi saman katon alta!

Ei kuitenkaan ihan kaikille…

Lopuksi haluamme vielä mainita, että WordPress ei kuitenkaan sovellu aivan jokaiseen käyttötarkoitukseen. Käytännössä satoja tai tuhansia sivuja sekä monimutkaisia tietorakenteita tai sovelmia sisältävät sivustot eivät ole parhaimmillaan WordPressillä toteutettuna. Onneksi useimmissa tapauksissa verkkosivustot eivät kuitenkaan vaadi tällaisia järjestelmiä. Hyvänä esimerkkinä WordPressiä käyttävät muun muassa suhteellisen suuret sivustot, kuten The New York Times, CNN, Forbes, Reuters sekä Vogue. ^^

Mikäli olet valmis tilaamaan omat kotisivut tai haluat kysyä jotain kotisivuihin liittyen, ota yhteyttä!

Miksi Mainostoimisto Sininen Härkä on paras valinta kotisivujen toteuttajaksi?

– Saatte kaiken tarvittavan saman katon alta – hosting-palvelut, sivuston suunnittelu, toteutus ja ylläpito. Lisänä kaikki muut mainostoimiston palvelut.
– Kustomoitu ja tyylikäs ulkoasu asiakkaiden toiveiden pohjalta
– Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset
– Kaikki tekemämme sivustot ovat hakukoneoptimoituja teknisellä perustasolla (laajempi hakukoneoptimointi lisätyönä)
– Valmista sivustoa on helppo muokata myös itse, mutta pienet perusmuokkaukset sisältyvät kuukausimaksuun
– Saatte käyttöönne tarvittaessa myös paljon muita työkaluja, kuten kävijäseurannan tai banneripaikkoja mainoksille
– Pääset seuraamaan sivuston kehittymistä halutessasi
– Valmista sivustoa ei jätetä oman onnensa nojaan, vaan sitä pyritään kehittämään entistä paremmaksi sivustolta kerätyn analytiikan avulla
– Edullinen hinta
– 100% tyytyväisyystakuu

Katso myös asiakkaidemme antamia referenssilausuntoja etusivulta.

HÄRKÄVINKKI

Tässä vastaus sinulle, joka mietit, paljonkohan koko lysti tulee kokonaisuudessaan maksamaan. Sivuston hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten sivujen määrä, valmis materiaali, kuvat, sivuston visuaalisen ilmeen haluttu taso, eri layouttien määrä, erilaiset toiminnot, kuten lomakkeet ja bannerit ym. Lisäksi sivuille kannattaa lisätä muun muassa metatiedot sekä tehdä paljon muuta hakukoneoptimointia. Niin ja sivuille kannattaa asettaa myös seurantatyökalu Google Analytics jne. Ymmärräthän varmasti, että jokaiselle sivustolle rakentuu kokonaisuudessaan täysin oma hinta.

Niin ja tuosta alapuolelta kun painat, niin voit lähettää meille sähköpostia ja kertoa omin sanoin, millaiset nettisivut haluaisit saada. Otamme yhteyttä, niin käydään yhdessä läpi, mitä kaikkea sivustolle voisi sisällyttää. Samalla saat myös tarjouksen ja arvion sivujen kustannuksesta kokonaisuudessaan.

Haluan kuulla lisää!