Blogi

Miksi kotisivut WordPressillä?

Yrityksen kotisivut ovat monelle ensimmäinen kosketus heidän tarvitsemansa tuotteen tai palvelun tarjoamaan yritykseen. Monet kuluttajat valitsevat käyttämänsä yritykset ensivaikutelman tai suositusten pohjalta. Mainostoimisto Sinisen Härän käytössä asiakkaiden kotisivujen toteutuksessa on maailman suosituin nettisivualusta WordPress. Sivustoista saadaan tehtyä juuri halutun näköisiä kuitenkaan tinkimättä sivuston helppokäyttöisyydestä ja selkeydestä.

Miksi juuri WordPress?

– Täysin kustomoitavissa
– Hakukoneystävällinen
– Ällistyttävän helppo käyttää
– Toimii kaikilla laitteilla, eri selaimilla, käyttöjärjestelmillä ja mobiilissa
– Turvallinen ja luotettava
– Monipuoliset liitäntämahdollisuudet
– Responsiivinen design
– Laaja valikoima ilmaisia lisäosia
– Joustavuus ja soveltuvuus moneen käyttötarkoitukseen
– Maailman käytetyin verkkosivualusta
– Kehittyy jatkuvasti
– Erilaisten tiedostojen ja ulkoisten liitännäisten soveltuvuus

Mikä WordPress?

WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva, maailman käytetyin verkkosivualusta. Kaikista maailman nettisivuista yhteensä yli 20 % on tehty kyseisellä käyttöjärjestelmällä. WordPress kehittyy jatkuvasti ja siihen tehdään uusia päivityksiä lähes päivittäisellä tasolla. Näin toimitaan siksi, että voidaan taata tasaista ja nykyaikaista kehitystä sekä tarjota WordPressin käyttäjille entistä parempi internet-selaamisen kokemus yhä uudelleen ja uudelleen. WordPressiin on myös tarjolla satoja tuhansia erilaisia lisäosia, jotka tekevät sivuston kustomoinnista ja muokkaamisesta helpompaa.

WordPress on myös hyvin joustava nettisivualusta, joka mukautuu moneen erilaiseen tarpeeseen. Alustaan voidaan muun muassa liittää myös laadukas verkkokauppa. Myös erilaisten ulkoisten ominaisuuksien lisääminen on helppoa, kuten Googlen tarjoama Analytics-palvelu, joka seuraa sivustollasi vierailevia kävijöitä. WordPressin yksi arvostetuimpia ominaisuuksia on varmasti sisällönhallintajärjestelmän helppokäyttöisyys. WordPress on luonut sisällön muokkaamista helpottavan tekstieditorin, jonka käytön opettelu on myös kokemattomalle käyttäjälle hyvinkin helppoa.

Hakukoneystävällinen ja lisäosat

Yksi hyvin tärkeä syy valita WordPress on nykypäivänä entistä tärkeämmäksi noussut hakukoneoptimointi. WordPress on hyvin hakukoneystävällinen ja sen laaja valikoima erilaisia lisäosia mahdollistavat niin sivuston teknisen kuin sisällöllisen hakukoneoptimoinnin, jotta saat sivustosi ihmisten nähtäville myös Googlessa ja muissa hakukoneissa.

Sosiaalisen median integraatio

Myös sosiaalinen media on otettu huomioon WordPressin suunnittelussa ja tänä päivänä sosiaalisen median painikkeiden, tykkäyslaatikoiden ja uutisvirtojen integrointi ja näkyviin saaminen WordPress sivustoille on tehty helpoksi. Tämä mahdollistaa ajankohtaisten sosiaalisen median päivitysten näkymisen saman tien omilla kotisivuillasi.

Joustava ja monipuolinen

WordPress soveltuu monipuolisuutensa ja joustavuutensa ansiosta moneen eri käyttötarkoitukseen. WordPressillä voi tehdä käytännössä mitä vain ja sitä käytetäänkin maailmanlaajuisesti muun muassa kotisivujen, blogien, kuvagallerioiden, portfolioiden sekä verkkokauppojen tekemiseen ja ylläpitämiseen.

Täysin kustomoitavissa

Mainostoimisto Sinisen Härän käyttämän erillisen design editorin avulla sivustostasi voidaan luoda yksilöllinen ja juuri sellainen kuin itse haluat. Käytännössä kaikki on kustomoitavissa fonteista ja väreistä sivuston asetteluun ja rakenteeseen. Saamme taatusti luotua tyylikkään näköiset kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan toimivat myös osana liiketoimintaanne sekä tuovat lisää näkyvyyttä ja myyntiä.

Responsiivisuus

Kaikki Mainostoimisto Sinisen Härän toteuttamat kotisivut suunnitellaan asiakkaan halutessa responsiivisiksi, mikä tarkoittaa sitä, että sivusto toimii kaiken kokoisilla näytöillä niin tietokoneilla ja tableteilla kuin älypuhelimillakin. Sivusto skaalautuu automaattisesti oikean kokoiseksi erikokoisilla näytöillä. Tänä päivänä sivuston responsiivisuus on erityisen tärkeää, sillä yhä useampi potentiaalinen asiakas selaa internettiä mitä erilaisimmilla mobiililaitteilla. Jos sivusto ei näy oikein tai näkyy huonosti, on hänen helppo siirtyä kilpailijan sivustolle. Myös hakukoneet ottavat responsiivisuuden tänä päivänä vakavammin ja antavat mobiililaitteille optimoiduille sivustoille jopa paremman sijoituksen mobiililaitteiden hakutuloksissa.

Lopuksi haluamme vielä mainita, että WordPress ei kuitenkaan sovellu aivan jokaiseen käyttötarkoitukseen. Käytännössä satoja tai tuhansia sivuja sekä monimutkaisia tietorakenteita tai sovelmia sisältävät sivustot eivät ole parhaimmillaan WordPressillä toteutettuna. Onneksi useimmissa tapauksissa verkkosivustot eivät kuitenkaan vaadi tällaisia järjestelmiä. Hyvänä esimerkkinä WordPressiä käyttävät muun muassa suhteellisen suuret sivustot, kuten The New York Times, CNN, Forbes, Reuters sekä Vogue. ^^

HÄRKÄVINKKI

Tsekkaa Työt-sivulta minkälaisia sivustoja Sinisellä Härällä on tehty WordPressin alustalle!

Jos pidit kirjoituksesta, kerro siitä muille!

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp

Jos haluat lisää, tilaa uutiskirje!

Nico Härkönen

Nico Härkönen

Nico on digitaalisen markkinoinnin ja verkkopalveluiden ammattilainen ja idearikas Sininen Härän perustaja. Nicon intohimon kohteita ovat hyvän ruoan, matkustamisen ja urheilun lisäksi asiakaskokemuksen parantaminen, yritysten hakukonenäkyvyyden kasvattaminen sekä myynnin lisääminen. Sinisellä Härällä Nico vastaa asiakkuuksista, yhteistyökuvioista sekä liiketoiminnan kehittämisestä.

Liity härkälaumaan

Haluamme ilmoittaa, että lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.