karanteeni-kamppis

Tervetuloa Sinisen Härän Karanteenihuveihin! Tämä palvelu on perustettu, jotta meidän asiakkailla, yhteistyökumppaneilla, faneilla, kavereilla ja tuntemattomilla ei tulisi tylsää nyt, kun kaikki vietämme kotona paljon aikaa. Palvelu toimiii chatbotin kautta, joka latautuu tämän tekstini alle. Koska sisältöä on paljon, odotathan sen latautumista hetken. Mainittakoon myös, että Firefox ei bottia valitettavasti tällä hetkellä tue.

Toivottavasti löydät vinkeistämme uusia virikkeitä! Pidä hauskaa ja pysy terveenä!

Terveisin,
Härkäjengi

Mikä Sininen Härkä?

Me, Sininen Härkä ollaan digitaalisia palveluita tarjoava tehotiimi, jonka tavoitteena on yksinkertaistettuna nostaa asiakkaiden näkyvyyttä ja sitä kautta myyntiä. Me tarjotaan kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua laajalla skaalalla, mutta ollaan erikoistuttu digimarkkinointiin, kuten hakukonemainontaan ja -optimointiin sekä laadukkaiden ja räätälöityjen verkkosivujen ja -kauppojen toteutuksiin ja graafiseen suunnitteluun.

Mitä Härkäjengi tekee?

Olemme erikoistuneet verkkosivujen ja -kauppojen toteutuksiin sekä digimarkkinointiin, kuten hakukonemainontaan, -optimointiin ja sivuston analytiikkaan. Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme mitattavia palveluita, jotka kasvattavat myyntiä ja kestävät aikaa.